Välkommen till SJÄLVKRAFT – din befriande hälsoguide! En guide till ett friare, friskare och gladare liv. Genom enkla, kraftfulla och tidseffektiva metoder kan du befria dig från inre stress, uppnå känslomässig frihet och stärka din hälsa och ditt välbefinnande. Du har allt inom dig som behövs. Här får du veta hur du använder din egen inre kraft för att skapa det liv du vill leva. Att du tar väl hand om dig själv är också en förutsättning för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa och stödja viktiga personer i din närhet.
Gilla och följ gärna SJÄLVKRAFT på Facebook och Instagram och prenumerera på inspirationsmejlet för att ta del av de senaste uppdateringarna på hemsidan, värdefulla erbjudanden, information, inspiration och idéer.

SJÄLVKRAFT är också humor, att skratta, umgås och njuta av tillvaron. Kreativitet. Hjärta och hjärna. Kärlek, passion, lycka och glädje. Relationer. Drömmar, mål och resor. Kropp och själ. Energi. Skapande. Sanning och äkthet. Medkänsla och förlåtelse. Goda gärningar. Engagemang och entusiasm. Givande. Delaktighet. Livskraft. Och mycket, mycket mer. 

Kontakt: lena@sjalvkraft.se eller 072 – 744 41 00.  

Varmt välkommen!