EN FANTASTISK UPPLEVELSE!

Jag har gjort 7-dagars kursen. En fantastisk upplevelse. Sover bättre, min ångest har minskat. Känner mig gladare och mer positiv.
Tack ❤

Monica Sörensdotter

SUPERNÖJD

Perfekta kursen för att hitta balansen i tillvaron, den är enkel, kroppsnära och bra presenterad. Själv har jag börjat sova mycket bättre, som ger mig mycket bättre energi och känsla under dagen. Så härligt ❤ Rekommenderas på det varmaste /Mvh super nöjd Kattis Haglund Åkesdotter

Katrin Haglund

HOPP OCH LIVSLUST

Super, du har det alltid med dig! Så jag suger i mig allt du skriver och berättar, punkterna lärde jag mig direkt, och några var nya. Har sett på andras filmer, men dina är bäst, du delar med dig med en glädje som smittar och du är dig själv, det är inte så uppstyltat och stelt, det är något du ska ha stor kredit för! Jag kommer att fortsätta knacka, speciellt kvällarna så jag får sova gott, men jag använder den även på jobbet när det blir för mycket och stressen sätter in.

Efter jag började din kurs så har jag känt att mina krafter ökat, jag börjar känna hopp och livslust, det är som jag vaknat ur en dvala. Det är jag tacksam och glad för. Jag vill hitta min inre glädje som jag vet finns där och detta har varit en stor hjälp. Jag är evigt tacksam för att du bjöd på denna kursen och delar med dig av din energi och glädje. Stor varm go kram för att du är den du är!!!! /Eva Westerberg

Eva Westerberg

Vad är det mest värdefulla eller positiva som du lärt dig i den här 7-dagarskursen som du tar med dig som en ny känsla, lärdom, kunskap, förståelse eller insikt?

Det mest värdefulla för mej är att jag äntligen kommit igång med att knacka efter att i många år haft kännedom av denna metod. Trodde dock aldrig att det på så kort tid skulle kännas så bra i kropp o själ som det gör. Förbättringar hittills har kursen gett mig – bättre sömn, känner mig mer i balans och fått mer energi.

Betyg 5

Fantastiskt bra upplägg av kursen.

Tydlig information av allt.

Lagom takt så man hinner med.

Rekommenderar verkligen alla som vill ha någon form av förändring i sitt liv att gå dessa kurser.

Carola

Vad är det mest värdefulla eller positiva som du lärt dig i den här 7-dagarskursen som du tar med dig som en ny känsla, lärdom, kunskap, förståelse eller insikt?

Att jag SJÄLV kan påverka min situation, mitt mående. Känns lite som att gå från offer till ansvarig för mitt mående.

Hur kan detta hjälpa dig att skapa en positiv förändring för dig själv – i din egen vardag och ditt eget liv?

En trygghet att kunna lugna kroppen på ett enkelt sätt. Att jag kan knacka i olika situationer, t ex när jag kör bil som är jobbigt för mig. Försöker EFT knacka med små sessioner, har inte helt klart för mig hur jag säger men känns bra.

Vad har du fått för positiva upplevelser, resultat eller tydliga förbättringar under kursen?

Lugnare i kroppen och faktiskt mer glädje. Mer precist har jag kunnat hantera det svåra i bilkörningen på ett lite bättre sätt.

Tusen tack för en bra 7 dagars kurs och för det Du bjuder på i livesändningarna och glada tillrop på facebook.

Annika

MAKALÖST KRAFTFULLT

Fantastiskt givande! Makalöst kraftfullt och logiskt. Känns precis som ett verktyg jag behöver ta med mig. Otroligt givande och det satte sig precis som det skulle – rätt in i hjärtat!

Sandra

KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

Jag har använt knackning nästan dagligen sedan din workshop och alltså det är ju helt magiskt hur effektivt och kraftfullt det är!

Kvinna

ÄR HELT TRYGG

Ser fram emot att hitta tillbaka till knackningen och är helt trygg i att Lena kommer att genomföra den med 100 % närvaro, proffsigt och med värme. Det blir spännande! 

Nina

ENERGIFLÖDET KÄNDES TYDLIGT

Fick igång energiflödet i kroppen igår och det blev ännu bättre idag. Det kändes tydligt.

Ing-Marie Petterson

MÄRKBAR SKILLNAD I NACKEN OCH AXELN

Märkbar skillnad i nacken och högra axeln. Underbart!

Kvinna 69 år

JAG ÄR VÄRD DET  BÄSTA

Den väcker upp slumrande känslor och får mig att verkligen inse att jag är värd det bästa. 

Rose-Marie Stenberg Göterfors

NYA VERKTYG

Att knacka på vissa punkter på kroppen knutna till meridianlinjer påverkar helt klart både kropp, sinne och känslor. Att kunna bryta negativa känslor och mönster som påverkar vår vardag med enkla knackningar är toppen! En liten insats för sig själv med väldigt omedelbara resultat. Har gett mig nya verktyg att hantera stress och ångest. Rekommenderar verkligen Lena och Självkraft av hela mitt hjärta!

Ingela S

MER NÖJD MED TILLVARON

Hej Lena, Tusen tack för en mycket givande kurs i knackning! Du har verkligen ett hjärta av guld som så generöst bjuder på denna kurs som för mig blev en bra repetition av en tidigare kortare kurs jag genomgått i Stockholm för en tid sedan. Du gav mig verkligen inspiration att börja igen och knacka regelbundet! Jag känner mig redan mer relaxed och nöjd med tillvaron och därmed mer positiv inför framtiden. Knackningen påverkar min andning och det känns helt underbart redan efter en omgång så nu blir det knackning varje dag. Tack än en gång och tack för alla så värdefulla fina bonustips! Med bästa hälsningar och kram, /Birgitta Flink

Birgitta Flink

DET KÄNNS SÅ SKÖNT

Jag har lärt mig så mycket. Det känns så skönt när jag har knackat igenom punkterna. Jag kommer att fortsätta varje morgon och varje kväll även någon gång under dagen när jag känner att det behövs. Tusen tack! Kram Barbro

Barbro Sonander

HAR LAGT MINA VÄRKTABLETTER ÅT SIDAN

Vill bara berömma dig Lena för att du gett mig din konst med knackningen 🙂 Jag mår så himmelskt bra i mina bihålor 🙂 och jag har lagt mina värktabletter åt sidan 🙂 Knackningen hjälper mig även från mitt diskbrock och min artros. Jag har tyckt sådant var nonsens, men nu har jag verkligen blivit övertygad. Jag är så nöjd 🙂 Är det något magiskt? Jag mår så himla bra! Du är en fin människa!

Anders 57 år

Lena som coach, guide, terapeut: 10

Lena som pedagog, utbildare, ledare: 10

Lena som person: 10

Skulle du rekommendera detta program? Ja: 10

Hur har självhjälpsprogrammet hjälp dig? Vad har varit positivt, givande och värdefullt?

Allt har presenterats på ett så enkelt och lättfattligt sätt att det har känts genomförbart.

Vad har du fått för lärdomar, insikter, kunskaper, upplevelser under självhjälpsprogrammet?

Att inget är hopplöst, man kan alltid förändra en situation.

Vad har du fått för upplevda resultat och/eller positiva förändringar under/efter programmet hittills?

Har kunnat lugna ner mig själv när jag vaknat på natten

Trots att allt sker online förmedlar Lena en känsla av närvaro, kontakt och att EFT faktiskt är möjligt att på ett enkelt sätt använda i mitt eget liv. Knackar om och om och om igen på nätterna när jag vaknar och oroar mig, och så sover jag en liten stund till. Detta har blivit min egen lilla snuttefilt kan man säga, är så tacksam att ha det att fokusera på när tankarna går rundgång. Tack för en fin kurs som gjort skillnad för mig.

Ulrika

ÖVERVÄLDIGAD OCH FÖRHOPPNINGSFULL

Är så glad och tacksam att jag fått ta del av denna kurs. Känner mig inte så ensam längre med mina problem efter att få tagit del av andras livs erfarenheter i kursen. Känner mig överväldigad och förhoppningsfull efter att ha genomfört denna kurs med Lena. Det känns enda in i hjärteroten att Lena brinner för detta och vill dela med sig av sin kunskap och erfarenheter. Det gör hon på ett naturligt och hjälpande sätt. Vill lära mig mer och kommer att fortsätta knacka och använda mig av EFT. Ett bra och självläkande verktyg att ta till vid mindre trevliga känslor. Så som oro, ångest och stress mm. Tusen Tack! Toppen kurs.

Catharina Grahn Isacsson

REKOMMENDERAS

Fantastiskt bra upplägg av kursen. Tydlig information av allt. Lagom takt så man hinner med. Rekommenderar verkligen alla som vill ha någon form av förändring i sitt liv att gå dessa kurser.

Carola Klint

FANTASTISKT SKÖN KÄNSLA

Fantastiskt skön känsla efter allt jag talade med mig själv om oro och stress till jag knackat mig till just denna sköna känsla. Värken gått ner från 8 till 2 på 7 dagars knackning. Lätt att komma ihåg knackningspunkterna. Jag knackar varje morgon och ska börja med att även knacka på kvällen. TACK!

Marianne Rekonius

Vad är det mest värdefulla eller positiva som du lärt dig i den här 7-dagarskursen som du tar med dig som en ny känsla, lärdom, kunskap, förståelse eller insikt?

Hur mycket det finns att göra själv för att förbättra sin vardag på ett väldigt enkelt sätt.

Hur kan detta hjälpa dig att skapa en positiv förändring för dig själv – i din egen vardag och ditt eget liv?

Genom att ta ner stressnivån när det är mycket, att ladda inför en föreläsning eller innan jag har en ny klient.

Vad har du fått för positiva upplevelser, resultat eller tydliga förbättringar under kursen?

Sover bättre

Linda

Vad är det mest värdefulla eller positiva som du lärt dig i den här 7-dagarskursen som du tar med dig som en ny känsla, lärdom, kunskap, förståelse eller insikt?

Hur enkelt det kan vara att hjälpa mig själv till lugn i kropp och knopp

Hur kan detta hjälpa dig att skapa en positiv förändring för dig själv – i din egen vardag och ditt eget liv?

Kan minska min panikångest och oro och ge mig större fokus här och nu

Vad har du fått för positiva upplevelser, resultat eller tydliga förbättringar under kursen?

Blivit peppad att testa detta varje dag

Eva

DET ÖPPNAR UPP FÖR NYA INSIKTER

Jag är så glad att jag hittade det här. Hittills känns det positivt och jag känner mig lugnare efter varje knackningsrunda. Det öppnar upp för nya insikter. 

Kristina Jonsson

DJUP AVSLAPPNING SOM VERKLIGEN GER RESULTAT

Jag får mera klarhet och en mer närvarande vardag efter knackningarna. Känner precis innan jag kommer till ro på stolen hur kroppen själv längtar efter att få dessa knackningar och hur hjärnan kommer ner i varv. En insikt jag fått är att acceptera det som känns jobbigt eller börja med något annat. Det gör så knackningarna inte kan få mig fly in i något annat eller skylla på något. Känner att kroppen vill ha avslappningen fast tankarna säger något annat. Det gör att känslan kan bli obekväm till en början fast sen i djup avslappning som verkligen ger resultat i mitt sinne. Med Vänlig Hälsning /Angelica

Angelica

INTRESSANT OCH GIVANDE

Elisabeth Risberg

JAG VÄLKOMNAR ALLT

Tack. Jag hittade rätt till slut och haft en härlig knackningsrunda med dig. Oro har varit min följeslagare genom livet och den har tagit så mycket kraft från mig, och också skapat sjukdomar. Det intressanta nu idag var att jag plötsligt såg denna stora röda sten??? och såg att där var ilskan. Den som jag aldrig har tillåtit att få komma fram, liksom att gråta. Oj, kontroll och duktig flicka i alla situationer och som du själv sa, jag har också kämpat så under hela mitt liv. Är inne i en period av att det nu kommer så mycket insikter och medvetenhet till mig och jag välkomnar allt. Jag är redo för att allt gott kommer till mig. Tack Lena för din omtanke och kärleksfullhet till oss alla med din fria kurs. kram Julie

Julie

SUPERINTRESSANT!

Jana Edholm

KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

Jag har använt EFT i stressade/irriterande situationer, ångest/tungandning, huvudvärk(!!), mensvärk och sömnlöshet. Funkat utmärkt! Men upplever även ”eftereffekt”, att det ibland ger bäst resultat dagen efter (när jag knackat dagen innan), nej helt underbart! Tack!

Sandra

TACK FÖR DENNA MÖJLIGHET

Med små och enkla övningar har jag blivit guidad genom denna gratiskurs jag deltagit i, men det har gett mig betydligt mycket mer. Jag vill lära mig mer och även hur man guidar andra för detta kommer hjälpa mig enormt mycket att nå dit jag vill. Tack för denna möjlighet du gav mig 🙏💖

Kristina Karlsson

HAR MÄRKT MASSOR MED FÖRÄNDRINGAR

Tack för möjligheten till denna kurs. Jag har knackat ett tag innan jag började och jag har märkt massor med förändringar. Främst på mitt humör. Jag har diagnos Hasimoto som är djävulsk och jag har goda förhoppningar att jag kommer kunna må bättre med knackning.

Pernilla Stafsén

MAGISK UTAN ATT VARA MYSTISKT

Tack för besöket hos dig tillsammans med mina barn, då vi fick lära oss knackning som självhjälp. Du lyckades hitta en alldeles lagom nivå för att förklara för oss. Med humor och lugn lotsade du oss igenom både fnissningar och ”myror i benen” (som lätt dyker upp när man är 10 år) och förmedlade med värme hur denna metod kan vara användbar mitt i vardagen – magisk utan att vara mystisk. Jag är glad att tillsammans med barnen ha fått ett enkelt och konkret verktyg att ta till när livet stressar eller utmanar oss, alltifrån anspänning inför prov och redovisningar i skolan till en påfrestande situation på jobbet. En fin vana för barnen att ta med sig in i vuxenlivet!

Ulrika

TÄNKVÄRD OCH BEHÖVLIG

Lätt att förstå o mycket intressant. Jättebra och lärorikt. Tänkvärd och välbehövlig. Generöst av dig att dela med dig. Vet flera som nog skulle va behjälpta av denna teknik. Tusen Tack❣ 

Karin Eklund

AKUT STRESSLINDRING PÅ TELEFON

Jag behövde hjälp att bli av med kraftigt magont och illamående. Det var extremt jobbigt och jag kände först att jag var tvungen att åka hem från skolan. Gick istället undan och ringde för att få hjälp med knackning via telefon. Det var lätt och gick snabbt! Nästan allt som kändes jobbigt var borta. Inte allt, men nästan. Jag skulle rekommendera knackning med Lena över telefon.

Kille, 17 år