LENA ÄR OTROLIGT BRA PÅ ATT GUIDA!

Jag bara kände hur jag hade förändrats och tagit till mig allt som du lärt. Jag tänker annorlunda, är annorlunda och har fått nya vanor, hur jag tänker och hur det är. Jag var så tacksam för dig hela kvällen igår, att jag har fått de här förändringarna. Jag ville ge dig ett extra tack för det!

Nu börjar man smälta sakerna och nu börjar det komma in vilka budskap du kommer med och vilka saker som du vill ge andra. Jag känner alla de här sakerna och det är så härligt. Jag har kommit på helt andra tankar än innan sommaren och det handlar bara om positivitet och tacksamhet. Det har du gett mig i sommar.

Jag är på rätt väg helt och hållet. Jag är mer närvarande nu och nu kommer det till mig det som du har sagt. Jag känner att EFT funkar på mig. Jag känner att jag vill komma igång med Havening och lära mig den. Online-kursen i Havening vill jag vara med på.

Lena ger kloka, bra svar som man behöver! Bästa är att Lena hittar det man behöver! Lena är otroligt bra på att guida! Det är det absolut bästa!!!

Susanne

JAG KÄNNER MIG BEFRIAD OCH LYCKLIG!

Jag kan säga att jag har haft så omvälvande upplevelser i mitt allra innersta som jag inte trodde var möjligt. Gamla saker som plågat mig då och då och som jag jobbat med och trodde jag bearbetat färdigt har kommit fram i ljuset igen. Med Lenas coachning har jag knackat på dessa och kan säga att jag befriats från så mycket på riktigt efteråt och har nästan glömt vad det handlade om. BEFRIAD – ett ord som verkligen förklarar hur jag känner mig nu. Jag känner mig så fruktansvärd lycklig ibland så jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Jag är mycket mer trygg och lugn och har slutat nedvärdera mig själv. Jag har lättare att säga vad jag tycker och hur jag vill ha saker och ting på ett naturligt sätt, utan oro i kroppen. Jag har fått verktygen som jag behöver för kunna hjälpa mig själv i olika situationer. Det är fantastiskt att kunna ta bort oro och stärka sig själv innan det blir kaos i huvud och kropp.

Stödgruppen har också varit fantastisk! Att dela upplevelser med andra i ett forum där vi varit trygga och gett varandra empati, kärlek och support har varit en för mig alldeles speciell upplevelse. Det är svårt att med ord beskriva vad kursen gett mig i – så jag rekommenderar den å det allra varmaste, om du har ”skav” i kroppen som du behöver bli av med.

Lena har varit helt fantastisk. Engagerad, empatisk och stöttande i alla lägen. Hon är seriös, mycket professionell och samtidig en mycket varm medmänniska.

Rose-Marie, 63 år

(Deltagare i Stöd & Support våren 2019), Norrby Muskelvård

JAG KAN VARMT REKOMMENDERA LENA!

Jag har nu haft kontakt med Lena vid flera tillfällen, både i hennes egenskap som kursledare för att utveckla sin självkraft, och som guide i EFT/Haveningsession. Jag kan varmt rekommendera Lena tack vare hennes djupa och mångfacetterade kunskap, hennes professionalitet, hennes värme och humor och djupa respekt för individen eller gruppen hon möter. Jag hoppas på ett fortsatt samarbete med Lena!

Susanne Örnhav

leg. Psykolog, Växtkraft Psykologkonsult

JAG KÄNNER MIG LUGN OCH TRYGG!

Innan jag började programmet hade jag dålig självkänsla, kände mig värdelös, skamsen och oduglig.

Under den här resan så känner jag mig tryggare i mig själv och har jag börjat tänka mer på mig själv. Jag behöver inte tillgodose alla andra före mig själv! Det är det ingen som tackar mig för, att jag kämpar för alla andra. Det räcker med att jag kämpar för mig själv.

Livet känns lättare! Jag känner mig stark i kroppen och sinnet och är lugn i mig själv. Jag känner mig lugn och trygg. Det känns fantastiskt!

Catharina

(Deltagare i Grupp & Gemenskap våren 2019)

LUGN, INKÄNNANDE. KÄRLEKSFULL.

Lena är lugn, inkännande och tar sig tid att ge allt personen/gruppen behöver för stunden. Kärleksfull.

Lina

KÄNNER MIG JÄTTESTARK – TAR INGEN SKIT LÄNGRE!

Den främsta problemet för mig var min låga självkänsla och att jag gärna gjorde mig osynlig. Jag var översympatisk! Skulle hjälpte till överallt för alla andra. Jag ville inte synas och inte höras! Jag höll på att försvinna in i tapeten!

Efter programmet har jag kunnat ta för mig och stå upp för mig själv mycket, mycket mer! Idag känner jag mig jättestark! Riktigt stark! Jag tar ingen skit längre! Jag kan säga ifrån, fast på ett trevligt sätt. Jag står upp för vad jag tycker! Det känns toppen! Jättebra! Jag känner mig mycket, mycket gladare! Känner mig verkligen lugn!

Monica, 59 år

Bagare, Årsta, (Deltagare i Grupp & Gemenskap våren 2019)

Superduktig Lena! Kan inte sammanfatta det bättre än komplett!

Kvinna

Tydlig, inkännande och lättsam. Kunnig. Förtroendeingivande.
Kvinna

Väldigt inspirerande, behaglig att lyssna till och lätt att förstå. Känns som du ”ser” oss alla!.
Ing-Marie

Jättebra och inspirerande som engagerade sig i oss alla.
Kvinna

Otroligt engagerad och fokuserad. Bra på att lära ut, väldigt pedagogisk.
Ingrid Smith

Närvarande, såg oss alla. Jag kände mig sedd. Pratade lugnt och förstående.
Kvinna

Kompetent. Ser varje deltagare.
Kvinna

Lyhörd och lugn. Alla får komma till tals om man vill.
Kvinna

Saklig och pålitlig med både värme och humor.
Pia

Jättebra föreläsare som är inspirerande och engagerad i alla som lyssnar. Rekommenderas starkt!
Maria Salminen

”Jag känner mig inte längre som samma person. Jag är starkare och mer i balans och kontakt med mina känslor än någonsin. Jag är för evigt tacksam att Lena dök upp i min väg.”
Deltagare Sommarprogrammet

”En bra dag med mycket känslor”
”Super”
Deltagare Sommarprogrammet

”Flera kraftfulla insikter – som att jag måste börja med att förlåta och acceptera mig själv”
Deltagare Sommarprogrammet

”Ta mig tid för reflektion, lita på magkänslan, ge inte upp”
Deltagare Sommarprogrammet

”Havening funkar när paniken sätter in”
Deltagare Sommarprogrammet

”Lagom utmanande hemuppgifter med aha-insikter”
Deltagare Sommarprogrammet

”Lena visar på alla sätt att jag är viktig”
Deltagare Sommarprogrammet

”Lära av varandra”
”Dela sina känslor och tankar, reflektioner och insikter
Deltagare Sommarprogrammet

”Vad behöver ditt inre barn & nycklar till självkraft”
Deltagare Sommarprogrammet

”Att kunna hjälpa fler att må bättre skulle vara ovärderligt”
Deltagare Sommarprogrammet

”Gå programmet!”
”Du har allting inom dig”
”Bara gör det. Ring Lena och fråga.”
Deltagare Sommarprogrammet

ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT SJÄLVKRAFT OCH LENA!

Äntligen har jag hittat Självkraft och Lena! Jag har letat och testat mycket under många år. Allt för optimalt välmående. Nu behöver jag inte leta längre. Lena har redan valt ut det bästa och kombinerat det med all sin kunskap, klokskap och noggrannhet och på så vis optimerat det ytterligare. Tacksam!

Ulla Jerlinder

JAG ÄR STARKARE OCH MER HARMONISK

Jag har gått hos Lena, både ett individuellt program á 8 tillfällen, och sedan sommarprogrammet i grupp sommaren -18. Min självkänsla och kraft att våga stå för mina egna känslor och val har växt enormt genom programmen, och det jag är mest tacksam över är hur hon hjälp mig att oskadliggöra minnena av vissa händelser och personer som följt mig länge och påverkat mig. Jag ser det som om det vore en zombiefilm. Lena är gruppledaren som mobiliserat mina egna små soldater i hjärnan, så att de kunnat identifiera, hitta, tillfångata och sedan bota viruset i mina elaka, ettriga och farliga zombieminnen. Minnena är kvar, men de är inga zombies längre. De gör mig inte illa längre. Och minnen som inte gör mig illa är också ganska oviktiga i mitt dagliga liv. De påverkar inte hur jag tar emot kritik. De påverkar inte hur jag tänker om hur andra människor tänker om mig. De påverkar inte min känsla i vissa fysiska rum. Minnena finns där, men de är inte längre förgiftade av negativa känslor. 

Givetvis finns det mer kvar i mitt liv att hantera, och de verktyg jag fått genom programmen hjälper mig att hantera dem själv i stor utsträckning. Jag har också fått en förståelse för vad som triggar mig, vad jag behöver mer och mindre av för att må bra, vilka mina fallgropar är, och när jag behöver backa ut ur ett visst tankemönster och börja om. 

Jag är starkare och mer harmonisk efter Lenas program, och har en tillförsikt till min egen förmåga att hantera de problem som kommer in i mitt liv. Jag har också hittat styrkan att bara skita i alla måsten och göra sånt jag mår bra av precis just nu, bara för att jag kan och vill.

Som coach är Lena inkännande, varm, närvarande och engagerad. Hon är äkta. Hon ställer frågor som kräver eftertanke och djupdykande, men backar också om det blir för jobbigt. Det häftiga är att man känner sig lika sedd av henne oavsett i vilket fora man möter henne, om det så är i en grupp, eller online (föreläsning eller enskilt skypesamtal), eller enskilt öga mot öga.

Nina

SJÄLVKÄNSLAN HAR STÄRKTS ENORMT!

Efter att gått programmet har jag börjat känna mig mer glädjefylld och starkare inom mig själv. Har för första gången i mitt liv gett mig själv kärlek på riktigt och prioriterat mina behov först. Jag har börjat sätta gränser och inte vara den snälla flickan hela tiden. Jag står på stadiga ben. Jag är bättre på att skilja på vad som är mitt och andras energier. På vad som tar energi.

Jag har alltid haft en ensamhet känsla som följt med mig hela mitt liv. Jag har saknat kärlek och värdet till mig själv. Speciellt när jag fått barn har det dykt upp en massa känslor som varit gömda. Jag vill ofta hjälpa alla andra, fast det har tagit energi och kraft och givit en tomhet. Jag sökt spänning och bekräftelse som absolut inte varit bra.

Efter att börjat det här fantastiska programmet så har jag fått många insikter. På ett djupt plan har jag insett att mitt liv handlar om mig i första hand.

Lenas hjälp verkligen varit ett underbart stöd! De verktyg och coachning hon ger och den gemensamma grupp som vi får vara med i får ens självkänsla att stärkas enormt mycket. I allt Lena gett har hon fått mig att inse att jag är värd fina relationer. Självkärleken för att bli sin bästa vän.

Efter att jobbat med EFT på olika sätt har min närvaro ökat, en självkärlek kommit fram och positivare tankar. Självklart så är resan inte över och jag behöver fortfarande EFT varje dag som hjälpmedel. Fast det gör att jag får lugnare sinne och mer klarhet på saker. Som i sin tur leder till mer positiva val.

Rekommenderar detta program starkt om du som jag varit med om tuffa saker i livet och känner att livet bara rullar på utan att veta vart du är på väg. Den genuina vägledning Lena gett i programmet är fantastisk på alla sätt och jag har blivit gladare och positivare inställd till livet. Tack Lena för ditt engagemang, stöttning, förtroende och guidning.

Angelica Lindqvist

(Deltagare i Stöd & Support våren 2019)

GENUIN DEDIKATION!

Genuin dedikation. En förmåga att ”sluta” processer och inte abrupt avsluta. Ett ansvarstagande utan att vara fixaren. Mycket bra egenskap!

Anna

Positiv, kunnig och spridare av kunskap och erfarenhet.

Kvinna

”Superbra”

”Tydligt”

”Givande”

Deltagare sommarprogrammet

”En tro på förändring”

”Dynamiken”

Deltagare Sommarprogrammet

”En känsla av att man inte är ensam”

Deltagare Sommarprogrammet

”Kunna stilla tankarna och komma fram till olika insikter och beslut”

Deltagare Sommarprogrammet

”Legitimitet i en förstående och kärleksfull miljö”

Deltagare Sommarprogrammet

”Tekniker för att lugna nervsystemet”

Deltagare Sommarprogrammet

”Lena är lugn, inkännande, tar sig tid att ge det personen/gruppen behöver för stunden, kärleksfull”

Deltagare Sommarprogrammet

”Ta hand om mitt lilla barn”

”Vad behöver ditt inre barn, fantastiskt schema”

Deltagare Sommarprogrammet

”Det jag lärt mig i sommar är ovärderligt. Lena lär verkligen ut självkraft.”

Deltagare Sommarprogrammet

JAG MÅR SÅ OTROLIGT BRA!

Innan programmet så var jag näst intill enstöring, jag jobbade och tog hand om familjen, men sen orkade jag inte så mycket mer.

Programmet hjälpte mig komma igång och bearbeta en del blockeringar jag haft i mitt liv. Jag trodde jag bara hade blockeringar om pengar, men insåg att jag även hade blockeringar i mina relationer.

Efter några gånger så insåg jag att något började hända och jag var mer mottaglig för nya kontakter och vågade själv ta kontakt med andra. Jag började tänka lite mer i nya banor, som att söka en ny utbildning för att kunna få jobba som jag vill i framtiden. En sån sak hade skrämt mig enormt mycket förut då jag är tvungen att umgås och skapa nya kontakter, men nu ser jag fram emot det.

Efter programmet vågar jag mer ta för mig och prata. Jag är mer social än jag var tidigare och enligt min omgivning är jag lugnare än jag var tidigare också. Lena guidar med sitt lugn och träffsäkerhet under sessionerna. Lena guidar oss med en varm hand och ser till så alla får det de behöver, både när det gäller stöd och de verktyg man behöver för att komma vidare. Man blir guidad på ett lugnt och varsamt sätt av Lena samtidigt som man känner gemenskapen i gruppen. Och även om det kunde bli känslosamt så kände man sig trygg under varje tillfälle.

Ni kommer inte ångra er för denna kurs har gett mig så mycket kunskaper om mig själv som jag inte trodde var möjligt. Jag mår så otroligt bra mot vad jag gjorde innan! Jag känner en positiv förväntan över min framtid och det har jag inte gjort på länge, tack så mycket Lena!

Kristina

Undersköterska, (deltagare i Grupp & Gemenskap våren 2019)

UNDERBAR ENERGI!

 Jag har tittat på andra som lär ut EFT men aldrig fastnat. Det var för allvarligt och för mycket man skulle hålla reda på. Lena däremot, hon har en sån härlig energi och lyser när hon förmedlar det hon vill att vi ska få ta del av, så då var det ingen tvekan på att henne vill jag följa och lära mer av.

Jag har fått lära mig massor! Att knackning kan vara så effektivt är fantastiskt och lägg till strykningar och annat som finns i kursen och man blir förundrad över att detta inte används inom vården, speciellt inom psykiatrin. Helt obegripligt. En behandling som inte ger några biverkningar och som du, när du lärt dig, i mångt och mycket kan använda helt själv.

Den första EFT-grundkursen gjorde mig medveten om nyttan av EFT, att bara knacka en hel runda, flera gånger med slutna ögon, inte tänka bara känna – det var en underbar upplevelse! Så lugnande, avslappnande och efter ett tag, uppiggande.

Lenas lugna sätt och sättet hon gjorde sessionerna på var något helt nytt, kändes tryggt och levande. Att få kontakt med saker man inte minns och som legat som ok, det var befriande att hitta och hitta förståelsen i. Så kraftfullt detta fungerar och hur man kan göra för att få lättnad i sin kropp och i sitt sinne.

Samtalen med Lena har varit så värdefulla, där jag fått insikter om mig själv och andra idéer. Livemöten med Lena över nätet var otroligt givande och lärorikt. Att hitta min lugna plats dit jag alltid kan återvända och använda för att ta bort saker jag inte behöver ha med mig längre. Även att hitta min kompis Pippi, som påminner mig om att jag är och får vara som hon, fri, glad, snäll, omtänksam, påhittig, obstinat och allt annat hon står för. Det var befriande!

Alla livesändningar Lena har haft har varit roliga och mycket givande, man lär känna andra i kursen och inser att vi är inte ensamma om att känna saker. Att även vid ett tillfälle se varandra var kul, ovant och inte så farligt som man tror.

Jag kommer sakna det, att puffas och påminnas om vikten av att få knackningarna som något naturligt i vardagen. Stort tack för ditt engagemang och din underbara energi som smittar av sig!

Eva 60 år

Gick Personliga Programmet, Stöd & Support & Grupp & Gemenskap våren 2019