Vad är Havening Techniques?

NYHET! Nu erbjuds en ny, oerhört effektiv metod för Självkraft! Havening Techniques ® är en psykosensorisk exponeringsterapi framtagen av Dr Ronald Ruden, baserad på många års forskning. Metoden avkodar traumatiska minnen och känslomässiga trauman löses upp. Minnet finns kvar, men är ofta diffust och utan emotionell laddning! Metoden tar effektivt hand om olika stressreaktioner och lugnar nervsystemet. Förändringen sker omgående.

Lena är Internationellt Certifierad Havening Techniques Practitioner utbildad av Ulf Sandström i Sverige.

Referenser från klienter som upplevt Havening Techniques hos Lena på Självkraft!

Uppdatering – ett halvår efter händelsen och sessionen med Lena samma kväll:

”För några dagar sedan blev jag utsatt för samma situation som för över ett halvår sedan blev en jobbig och obehaglig upplevelse för mig. Efter den jobbiga situationen då fick jag hjälp av Lena med Havening Techniques. Härom dagen när det hände igen så kände jag ett inre lugn och ”mitt system” gick inte igång alls på händelsen. Jag kände ingen stress eller något obehag överhuvudtaget, vilket är otroligt fascinerande och ett kvitto på att Havening Techniques inte bara är en snabb metod utan även är långtidsverkande.”
/Hans Jönsson, 49 år, Säljare

Informationsfilm om Havening Techniques

En film som på engelska beskriver metoden och vad som händer i hjärnan när den används!

Testa Havening Techniques hos Självkraft!

Lena guidar dig steg-för-steg till att lära dig använda Havening Techniques som självhjälpsmetod! Dessutom guidas du i sessioner där du kan få hjälp att bli fri från en rädsla, ett trauma, ett obehagligt minne. Allt detta och mycket mycket mer ingår i Medlemsprogrammet Självkraftresan 2020 som pågår just nu! Föranmäl ditt intresse så får du mer info och erbjudande nästa gång vi öppnar porten för nya medlemmar under året! Du hittar anmälningsformuläret under menyn ”KAMPANJER”! 

Så här säger en klient, Maria, om Lenas metoder för Självkraft!

”Min upplevelse av Havening Techniques är helt magiskt! 

Att på mindre än 15 minuter komma ur de djupa och förlamande känslorna som tagit mycket energi, fokus och påverkat mitt liv på alla sätt, är en sådan obeskrivlig lättnad!

Gamla trauman, nya trauman kan nu klaras upp på en bråkdel av tid utan ältande och grottande.

Havening är så lättsamt!

Tänk att slippa vara i affekt, istället kunna tänka klart, se mer nyktert på händelser, lättare kunna hantera situationer och känslor för att därefter också läka själsligt samma stund är ju fantastiskt. Själslig läkning är resultatet! 

Känslor av ensamhet och utanförskap kan jag inte förnimma alls, likaså trauman!

Havening är så befriande!

För första gången är jag fri att välja hur jag vill leva mitt liv och känna mig trygg med att vara mig själv, våga visa mina känslor och vem jag är. Jag känner mig stark, modig och levande. 

Havening är förlösande!

Lena är oerhört professionell och trygg att jobba med. Hennes metoder är så enkla att jag kan göra de på mig själv! Störst för mig är ändå den själsliga läkningen och den stolthet jag känner för mig själv och den förebild och mamma jag kan vara idag! Alla borde testa Havening och få läka själsligt!

Min tacksamhet över att fått hjälpen av Lena och Havening Tecniques saknar gränser!”

Maria, 45

Kontakta Lena på lena@sjalvkraft.se om du vill sätta upp dig på väntelista inför kommande program.
Prenumerera gärna på Självkrafts Inspirationsbrev för mer info om Havening Techniques, kommande aktiviteter, inspiration och erbjudanden! Då får du också en GRATIS guidad knackningsvideo med en annan kraftfull metod för Självkraft – EFT, Emotionell Freedom Techniques eller knackning/tapping.
Hoppas vi ses!
Varmt välkommen till Självkraft online.
Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör
Självkraft
lena@sjalvkraft.se