JAG KAN VARMT REKOMMENDERA LENA!

Jag har nu haft kontakt med Lena vid flera tillfällen, både i hennes egenskap som kursledare för att utveckla sin självkraft, och som guide i EFT/Haveningsession. Jag kan varmt rekommendera Lena tack vare hennes djupa och mångfacetterade kunskap, hennes professionalitet, hennes värme och humor och djupa respekt för individen eller gruppen hon möter. Jag hoppas på ett fortsatt samarbete med Lena!

Susanne Örnhav

leg. Psykolog, Växtkraft Psykologkonsult

BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA!

Jag är en person som under många år tampats med stark ångest, dålig självkänsla och socialfobi. Jag hittade Lena genom att googla runt på hypnosterapi då jag testat det mesta emot min psykiska ohälsa. Samma kväll efter min hypnosterapisession med Lena kände jag mig direkt efteråt mer positiv och gladare. Det absolut bästa är att det känns som att jag har ”läkt ihop” lite. Har aldrig känt en sån känsla förut. Jag har alltid sen jag var liten känt att det är som ett ”hål” i mig och att någonting fattas, känslor som skapats av allt jag gått igenom sen jag var liten. Men nu känner jag mig stark i mig själv på något sätt och allt som innan påverkade mig mycket, gör inte det längre. Jag kan ta egna beslut som känns bra för mig och jag behöver inte ha någon vid min sida konstant utan jag klarar mig själv och är okej med det. Det känns som jag fått bättre självkänsla! Jag har själv blivit förvånad över det här och att det funkade så bra på mig. Men känslan av att inte vara så ”trasig” längre är oslagbar.

Tack Lena för ett fantastiskt mottagande och för att du fick mig att känna mig så lugn trots att det var första gången vi pratade med varandra! ❤ Grym guidning från din sida! Jag kände mig jätte trygg hela tiden och i säkra händer och som att du verkligen fanns där!

Anna

MAGISKT! LIVSFÖRÄNDRANDE!

Resultaten kom på en gång efter varje EFT-session och det var motiverande att se så bra resultat så snabbt. Det har varit ganska fantastiskt. Lite magiskt i och med att förbättringarna varit oförklarligt stora. Jag har blivit mer positiv, kreativ och fått mer fokus och motivation framförallt. Det har blivit lättare med stressen och med allting. Lättare att gå upp på morgonen. Lättare ta itu med problem. Lättare att föra en dialog med barnen och jag är mer närvarande. Jag lyssnar bättre. Livsglädjen har kommit tillbaka. Självkänslan är starkare. Humöret är bättre. Nu känner jag mig som en 9-10:a på en skala där jag tidigare kände mig som 4-5 Det har varit toppen. Superresultat och jättesnabbt har det gått. Jag trodde inte ens att man kunde må så här bra.

Eva, 46 år

MIN SJÄLVKÄNSLA HAR VÄXT ENORMT!

Jag har gått hos Lena, både ett individuellt program á 8 tillfällen, och sedan sommarprogrammet i grupp sommaren -18. Min självkänsla och kraft att våga stå för mina egna känslor och val har växt enormt genom programmen, och det jag är mest tacksam över är hur hon hjälp mig att oskadliggöra minnena av vissa händelser och personer om följt mig länge och påverkat mig. Minnena är kvar, men de är inga zombies längre. De gör mig inte illa längre. Och minnen som inte gör mig illa är också ganska oviktiga i mitt dagliga liv. De påverkar inte hur jag tar emot kritik. De påverkar inte hur jag tänker om hur andra människor tänker om mig. De påverkar inte min känsla i vissa fysiska rum. Minnena finns där, men de är inte längre förgiftade av negativa känslor. 

Givetvis finns det mer kvar i mitt liv att hantera, och de verktyg jag fått genom programmen hjälper mig att hantera dem själv i stor utsträckning. Jag har också fått en förståelse för vad som triggar mig, vad jag behöver mer och mindre av för att må bra, vilka mina fallgropar är, och när jag behöver backa ut ur ett visst tankemönster och börja om. 

Jag är starkare och mer harmonisk efter Lenas program, och har en tillförsikt till min egen förmåga att hantera de problem som kommer in i mitt liv. Jag har också hittat styrkan att bara skita i alla måsten och göra sånt jag mår bra av precis just nu, bara för att jag kan och vill.

Som coach är Lena inkännande, varm, närvarande och engagerad. Hon är äkta. Hon ställer frågor som kräver eftertanke och djupdykande, men backar också om det blir för jobbigt. Det häftiga är att man känner sig lika sedd av henne oavsett i vilket forum man möter henne, om det så är i en grupp, eller online (föreläsning eller enskilt skypesamtal), eller enskilt öga mot öga.

Nina, 32 år

Lärare

SKRATTAT MYCKET MER

Känner mig mycket friare i mitt psyke som om det får plats med mer glädje och lugn isf oro, hantering av ångest etc. Skrattat mycket mer. Jag kan trygga mig själv, vilket kommer att förbättra mitt liv avsevärt.

Kvinna

FANTASTISK METOD

Det fungerade bättre än jag väntat att jobba via videolänken och det var ju en fantastisk metod! Din guidning var, som alltid, så proffsig och inkännande. Har i allmänhet känt mig lugnare och säkrare sedan dess, en ganska vag känsla men ändå genomgripande. Tror jag har varit tydligare i min kommunikation jämfört med tidigare..

Susanne

DET HAR VERKLIGEN GJORT SKILLNAD!

Än så länge går det bra och jag känner mig inte speciellt stressad – vilket jag skulle varit för två månader sedan, innan samtalen med dig. Det känns riktigt bra just nu och jag har fått en hel del verktyg från dig som jag jobbar med och det fungerar väldigt bra. Stort tack för hjälpen! Det har verkligen gjort skillnad!

Man

VAD MAGISK DU ÄR…

”Hej Lena. Jag måste berätta för dig vad magisk du är…”…”Tack än en gång Lena för att du finns för mig, för tack vare att du drar ut mina blockeringar så kan vi ta emot det vi behöver för att få framgång. 👍😍💕👌😊”

Carina

NU LEVER JAG OCH INTE BARA ÖVERLEVER

Från att ha sett döden som den enda befrielsen känner jag nu att livet och framtiden är mycket ljus. Nu lever jag och inte bara överlever. Jag ser fram emot det som kommer med yttersta tillförsikt. Min tacksamhet saknar gränser när det gäller hjälpen jag fått av Lena och Självkraft. ❤ Sessionerna jag fått har både varit online och IRL. Båda sätten är lika kraftfulla och det har också varit skönt med hemmamiljön. Under sessionerna på webben har jag knackat på mig själv med hjälp av Lenas guidning.

Kvinna, 45 år

COOLT!

Lena och jag var ute på vår dagliga walk-and-talk. Jag ville handla mörk choklad och något snacks. Jag fastnade för kinamix. Lena läste innehållsförteckningen och jag såg på henne att det inte var något succéval (haha…) Hon frågade mig om vi skulle ”knackabort” känslan av mitt begär för denna rara lilla påse. Självklart var jag på! Vi knackade mitt i affären vid leksakshyllan och snart kände jag att jag kunde ställa tillbaka påsen då suget inte längre var där. Senare på kvällen tog Lena upp den här händelsen och för mig var den helt borta, jag hade glömt den fullständigt, fanns inte kvar i mitt minne förrän hon påminde mig om den! Inget sug fanns kvar, COOLT! This ”shit” works! 😉

Maria

SESSIONERNA ÄR I TOPPKLASS!

Upplevelsen av ”Drömprogrammet – Lev ditt drömliv” var det bästa som har hänt mig! Jag var blockerad och väldigt negativt intällt då jag var ute och surfade på nätet. Så helt plötligt kom jag in på SJÄLVKRAFT. Oj, tänkte jag när jag gick in på sidan. Det här skulle jag verkligen behöva. Det var inte bara en punkt som stämde. Så min uppenbara säkerhet är att Lena är ett skänk ifrån ovan. TACK! Sessionerna är i toppklass. Det är verkligen professionellt. Lena lyckades alltid hitta vad som var blockeringen, fast inte jag trodde det hade betydelse. Resultatet efter programmet: Jag känner mig inte så blockerad mer. Har fått positiva känslor och känner mig mer tacksam. Skriver nu tacksamhetsdagbok. Mina mål som jag strävar efter är redan igång med full fart. Självkänslan är väldigt på gång och jag känner att jag kommer att fixa det här. HELT KLART!

Carina

MAGISK KÄNSLA!

Jag kontaktade Lena för att få hjälp med blockeringar som hindrade mig från att utveckla min business. Sökte målprogrammet och bokade fem sessioner. Redan efter ett par sessioner var flera blockeringar lösta och inget hindrade mig längre att gå vidare! Magisk känsla! Jag kan verkligen rekommendera Lenas målprogram om du känner dig låst i din kreativitet eller bara behöver komma vidare med nästa steg när det gäller dina mål!

Maria

JAG VISAR TACKSAMHET OCH KÄRLEK LÄTTARE

Mitt och J:s förhållande har blivit så mycket bättre. Jag är bättre på att dela med mig av mina känslor och visar tacksamhet och kärlek lättare. Fortfarande lite jobbigt men övar 😉 Men både J och mamma märker skillnad. Och jag känner mig mer rofylld kan man säga och mer självsäker rent känslomässigt. Tack för att du hjälpt mig! Till dig som är skeptisk; det var jag också tills jag provade! Lena är så duktig! =) Å det är så häftigt och fascinerande! =)

Josefin

MYCKET KOMPETENT

Personligen har jag fått mycket hjälp av Lena. Hon är mycket kompetent!

Tomas Gunnarsson, författare, föreläsare, coach

ETT NYTT POSITIVT SPÅR I LIVET! 🙂

Jag tycker Lena är en helt fantastisk person, så oerhört lyhörd och känslig. Hon ingav mig genast en känsla av förtroende. Jag har känt mig helt trygg när jag, tillsammans med Lena, utforskat svåra erfarenheter med hjälp av hennes varsamma vägledning och stöd. Det känns verkligen att hon har en stor kunskap och erfarenhet och att hon vet vad hon håller på med. Lena är enormt sympatisk och inspirerande. Efter våra sessioner känner jag att jag har kommit in på ett nytt, positivt spår i livet. 🙂

Jag kan rekommendera vem som helst som har fastnat känslomässigt, att kontakta Lena för att få hjälp att komma vidare i sitt liv och få vägledning av en mycket skicklig och seriös coach! Jag upptäckte Lenas hemsida Självkraft av en slump via Facebook och jag blev genast intresserad av hennes intressanta texter om personlig utveckling. Jag kände direkt att jag skulle vilja träffa henne och bokade därför hennes hälsoprogram ¨Ta fram din Självkraft¨.

Sonia

JAG KÄNNER MIG LÄTT I BÅDE KROPPEN OCH SJÄLEN

Idag vaknade jag utan smärta i ryggen för första gången under många år. Jag känner mig ”lätt” både i kroppen och själen. Jag vill tacka dig för min ”befrielse”! Tack så mycket Lena!

Här är min referens: ”Finns det någon terapi/sätt/metod som kan frigöra mig från otäcka/obehagliga känslor som är rotad i min kropp (som har samlats inom mig i många år), som gör att tankarna sätts igång och även känslorna? Hoppas att ni förstår vad jag menar…”. Jag fick många snälla svar och bland de, var det om EFT. Jag blev nyfiken och googlade fram mer information om det. Det var så jag hittade Lena från Självkraft. Jag tänkte varför inte, Jag som har läst om Louise Hay, The Secret, De fyra grundstenar till ett bättre liv, började med meditation och yoga, men ingenting hjälpte mig. Jag visste även att känslor/svåra upplevelser kunde sätta sig hårt i kroppen. Jag hade en intensiv smärta på höger sida av ländryggen, som jag relaterade till mitt tunga jobb, som gjorde att jag mådde både psykiskt och fysiskt dåligt. Jag köpte en bok om EFT och började läsa, efter att ha läst halva boken bestämde jag mig för att ringa Lena och gå i terapi hos henne. Jag hörde en trevlig och snäll röst i telefonen. Vi bestämde oss för att träffas i oktober och att jag skulle gå hennes program ”Ta fram din Självkraft”, under tiden rekommenderade Lena att jag skulle fortsätta läsa boken och göra övningarna. Det kändes som en evighet, det var ca 2 månader kvar till oktober.

Jag tog mig i kragen och fortsatte med boken. Jag märkte att mina tankar började förändras, att jobbet inte kändes lika tråkigt och tjatig som förut. Nånting började hända. Då kom oktober och jag började med terapin, varje gång vi träffades gick vi igenom en svår upplevelse, som gjorde det lättare för mig att hantera. Hon bad mig att göra några övningar under veckan till nästa session. Jag började med en vana när jag körde bil, att ”knacka” på mig själv. Så under den sista dagen när jag åkte till Lena (det kunde ta 40 min), började jag knacka på mig själv, jag tänkte på att det var den sista sessionen och jag började fundera om det blev som jag hade förväntat mig. Samtidigt kände att min smärta i ryggen var intensiv, och jag tänkte ”varför tog jag inte en Ipren innan jag åkte”. Medan jag knackade på mina fingrar, som Lena hade lärt mig, tänkte jag på denna smärta och undrade varför det gjorde så ont. Plötsligt såg jag allt, varför jag hade denna smärta: jag har kämpat mot mig själv i hela mitt liv. Jag har svårt att acceptera mig själv och även att älska mig själv. När jag kom fram till Lena så berättade jag det för henne!! Det var så klart för mig nu! Nu förstår jag! Lena frågade mig om hur mycket smärta jag hade i ryggen, jag sa att det var en 4:a. När vi avslutade vår sista session, hade jag inte alls ont i ryggen längre. Jag hade hittat mig själv. Det var min Aha-upplevelse och jag var mer än nöjd med mina resultat. Det var detta jag hade väntat på i många år, efter alla själv-hjälp böcker som jag har läst genom åren. Dagen efter, vaknade jag utan smärta i min rygg, jag kände mig befriad, äntligen hade jag den där underbara känslan av livslust inom mig! Äntligen!!

Jag vill tacka dig med hela mitt hjärta Lena. Tack!! Hälsningar och varma kramar från Elizabeth

Elizabeth

KRAFTFULLT KUNNA SLÄPPA OÖNSKADE TANKAR OCH KÄNSLOR

Jag är så glad att jag provade Lena som coach på Skype. Hon har hjälpt mig jättemycket och bryr sig verkligen att det ska gå bra för mig. Vad jag är mest glad med är att Lena har lärt mig EFT. Det är så kraftfullt att kunna släppa alla oönskade tankar och känslor. Jag använder nu EFT dagligen för att förbättra och förstärka mitt liv. Så jag anser att EFT är det kraftfullaste verktyg som finns till och med kraftfullare än hypnos för att det finns ingen gräns hur djupt du kan gå med EFT.

Stefan 41 år

NYA INSIKTER

Här är allt bra jag har varit på semester. Mår fantastiskt bra. Tack för all hjälp med nya insikter!

Kvinna

SÖMNEN BLEV BÄTTRE

Jag var till Lena på först på EFT (för att lära mig knacka själv) och sen en hypnossession. EFT tycker jag var helt enormt, det kändes så bra i kroppen och Lena är outstanding på att guida. Det kändes aldrig konstigt på något vis. Sömnen blev bättre och när jag känner att jag är på väg att bli stressad så knackar jag, väldigt bra redskap och det finns ju alltid med. Hypnosen var på ett djupare plan. Med hjälp av Lena så kom vi åt problemet som låg så långt tillbaks som ca 50 år. Helt otroligt. Lena är en helt underbar person som är lätt att prata med och hon kan verkligen sin sak. Mycket proffsig!!

Anna-Lena 56 år

FICK ETT LUGN INOM MIG

Tack så hjärtligt för en omtumlande session. Kände mig så sprudlande i hela kroppen. Du är verkligen otroligt mänskligt proffsig. Kvinna på rätt plats. Tusen, tusen tack. Jag känner att jag kan anförtro mig till dig. Känner att du har hjärtat på rätta stället. Det var verkligen intressant och jag fick ett lugn inom mig och kunde se saker och ting på ett lättare sätt än vad jag gjort innan. Du är duktig på det du gör och har ett lugnt och engagerande sätt att jobba på. Känns som att du verkligen ger 100 procent. Att sitta framför datorn kändes precis som att sitta i samma rum…vi var ett tillsammans. Varm kram till dig bästa Lena

Tina, 50 år

FRI FRÅN FLYGRÄDSLA

Hej Lena, resan gick jättebra! Kände inga speciella obehag! Så skönt! Blev inte ens svettig i händerna. En kille som satt i stolen bredvid mig på resan led verkligen av flygrädsla, han avverkade sidorna i sin bok på sekunder och ibland tror jag han läste upp och ned. Hade nästan funderingar på att viska: testa knackningar! Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kommer att rekommendera din hjälp till andra som behöver! Stor kram!

Helena, 63 år

FRI FRÅN ANDNÖD OCH DÖDSÅNGEST

Jag blev så trött efter sessionen, men på ett behagligt sätt och det kändes annorlunda i kroppen. Sen blev jag jättesnorig och näsan rann hela kvällen. Jag sov lite oroligt med ett visst obehag i kroppen. Nästa morgon vaknade jag och kände mig helt i balans. Kände mig lugn och bra och inte snorig alls längre. Jag tyckte EFT-sessionen kändes jättebra och att det var fascinerande. Jag kände mig ovanligt lugn och balanserad i flera dagar efteråt. Nu har det gått flera månader sedan sessionen och jag har inte vaknat med ångest en enda natt sedan dess. Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kram!

Helena, 62 år

SJÄLVKÄNSLA & TANKESÄTT OM MAT

Det har blivit en himla skillnad efter hälsoguidningen! Både tankesätt och matvanor har förändrats. Jag mognade i mitt sätt att se på mat. Att mat är näring för kroppen och inte något som jag bara är tvungen att äta. Jag behöver äta rätt för att få rätt näring och för att jag ska må bra. Nu äter jag alltid frukost och det gjorde jag inte innan hälsocoachningen. Jag väljer nyttigare pålägg som t.ex. avokado och keso. Sen äter jag lunch och till mellanmål köper jag hellre en påse nötter eller en frukt istället för en chokladbit som innan. Och så äter jag middag på kvällen. Efter mitt beslut att genomföra en magoperation fick jag hjälp att hitta rätt sätt att äta. Jag fick rätt verktyg och jag visste att jag klarade av det med enkla medel som fungerade i min vardag. Jag var glad för alla positiva framgångar jag hade. Före hälsoguidningen, min magoperation och hypnoterapin så mådde jag uselt. En etta på skalan. Mat var bara blä, självkänslan var blä, allting var bara blä, jag var inte lugn, jag var ingenting, jag skulle vara alla till lags, det var bara fokus på alla andra och inte mig.

Nu mår jag och känner mig som 8,5 på skalan! Jag behöver min egen tid och jag är värd det! Mat ger näring och energi och jag väljer nyttig mat. Det var jättebra coachning, man fick förtroende för Lena och kände sig lugn. Lena läste verkligen av mig ordentligt och hur hon skulle coacha mig på rätt sätt – på ett lättsamt sätt! Jag tycker det har varit helt suveränt! Inget hälsofreak som bara talar om hur man ska äta. Lena har lyssnat väldigt bra och på ett professionellt sätt.

Pia, 42 år

KUNDE KÄNNA ÅNGESTEN ”FLYGA BORT”

Innan behandlingen kunde jag få panikångest av olika anledningar, som kunde ligga på allt mellan 5-9 (av 10 på en skala) beroende på hur långt det hann gå innan det försvann. Sessionen tyckte jag kändes väldigt bra. Det var otroligt skönt att äntligen få lära mig ett bra verktyg som jag kan använda för självhjälp och för att inte ångesttankarna ska eskalera. Lena är otroligt duktig och kunnig vilket inspirerade mig mycket att själv fortsätta med denna teknik. Jag blev fascinerad över hur mycket det hjälpte mig i jobbiga situationer samt i förebyggande syfte. Jag kunde verkligen känna ångesten ”flyga bort” från mig och att den togs över av varma och positiva tankar.

Efter sessionerna med Lena mådde jag jättebra och kände mig så mycket lättare. Nu efter sessionerna så har jag endast haft ångestkänslor 3 gånger och varje gång har jag lätt kunnat hjälpa mig själv genom EFT, något som tidigare var omöjligt. Med andra ord hinner ångesten inte eskalera och på en skala skulle jag nog inte säga att det ligger på mer än en 3-4 i de situationerna. Något som kunde fortsätta i någon timme kan jag idag få bort på några minuter.

Linda, 21 år

MYCKET LUGNARE OCH TILLFREDS

Jag vill väldigt gärna prova på nya saker, men jag är lite kontrollfreak och vill veta vad som händer. Genom att jag fick förtroende för Lena så kände jag mig helt lugn och vågade släppa kontrollen. Jag kunde släppa den kontrolldelen för att kunna komma ner i hypnosen för att där se att jag hade kontrollen! Det var en häftig känsla! Jag var medveten hela tiden men ändå så jätteavslappnad i hela kroppen och hjärnan. Det var lugnt och fridfullt, man hittade lugnet i sig själv. Jag kom tillbaka till händelser i barndomen och fick tankar som jag antingen glömt eller förträngt. Det kändes väldigt bra och gjorde att jag fick insikt om vad jag hade varit med om. Efter hypnoterapin har jag blivit mycket lugnare och känner mig tillfreds. Jag sätter mig själv i fokus. Om jag blir stressad så kommer jag ner mycket fortare i mig själv.

Jag är den jag är, det jag gör duger och jag behöver inte vara stålkvinnan och göra allt själv. Jag har inte sju grejer på gång samtidigt. Ett viktigt mål med hypnosterapin var att jag ville bli av med sötsuget. Innan hypnosterapin låg sötsuget i snitt på 8 av 10 på skalan och jag kunde äta hur mycket sött som helst och närsomhelst. Jag åt när jag tyckte synd om mig själv och för att trösta mig själv. Direkt efter hypnosterapin kände jag helt avsmak för godis och chips. Idag ett år senare så är sötsuget fortfarande borta. Nu behöver jag inte längre ha den trösten, jag behöver inte ha sockret. Jag är inte lättretlig och blodsockret är jämnare. Jag tänker på vad jag stoppar i mig. Nu väljer jag de tillfällena när jag vill äta t.ex. något fikabröd. Det är en befrielse att jag kan välja själv!

Pia, 42 år

SJÄLALÄKANDE!

Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera. Jag känner nu att jag kommer att kunna leva mitt liv på det sätt som jag mår bra av men framförallt på ett sätt där jag med medvetenhet kan välja vad som känns rätt för mig och sätta gränser för vad som inte är det. 

Jag fått en mycket större inre trygghet, mer kärlek och förståelse för andra, som gör att relationer utvecklas och situationer lättare kan hanteras och lämnas utan att de förföljer mig i mina tankar. En ny värld med möjligheter har öppnats sig att bara ta för sig av och för första gången känner jag att jag kan vill och vågar. Nu ska jag förverkliga mina drömmar! Känslan är magisk!
 
Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta.  Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå. Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och Självkraft i dess rätta bemärkelse! Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!
Maria Södergran, 47 år

KÄNSLAN JAG HADE HAR HELT FÖRSVUNNIT!

Jag är helt imponerad av hur man kan jobba med det undermedvetna. Lena bad mig först berätta om min situation och om vad jag upplevde som en blockering idag och sen påbörjade vi sessionen. Jag hamnade då i en tid av min barndom när jag var 10 år gammal och jag gick i skolan och det var rast. Jag fick då fram bilder och händelser som jag hade glömt bort för länge sedan och kunde återberätta dem för Lena. Vi gjorde sen en process som hjälpte mig att förstå och även förändra känslan och bli fri från obehaget.

Lena är verkligen duktig på att hjälpa till att plocka fram upplevelser som ligger i ens undermedvetna och sen guida klienten till en ny känsla. Jag blev lite chockad över hur en människas undermedvetna egentligen fungerar och har nu insett hur fantastisk detta verktyg är för att komma åt inre blockeringar. Detta är ett fantastiskt sätt att bearbeta känslor på ett djupare plan.

Måste säga att sessionen med Lena och hur hon kombinerar hypnos med EFT och Matrix Reimprinting slår allt annat som jag någonsin har provat i mitt liv. Nu förstår jag saker bättre och den känsla jag hade har helt försvunnit på bara en session När jag var färdig och kom tillbaka så kunde jag inte förstå vad jag hade varit med om. Det går ej att beskriva i ord så ni måste själva prova det. Jag är en svår klient och har man lyckats få mig tillbaka till min barndom och dessutom minns mer än vad jag någonsin i mitt liv har gjort, ja då är man otroligt duktig. Vill tacka Lena så mycket för denna session som är priceless!…”…

Anne Von Porat

Bloggerska

EN LÄTTNAD, EN STOR TYNGD SOM BÖRJAT LYFTAS FRÅN MINA AXLAR!

Jag kände efter sessionen en lättnad, stor tyngd som börjat lyftas från mina axlar. Börjat känna lite kärlek till mig själv. Därför vill jag gärna få en ny tid för att jobba mer med mina trauman. Det kan jag inte jobba själv med, det känns för stort för att hantera själv… Jag har kunnat prata om min sorg, trauman, men jag har inte kunnat ta på känslorna tidigare, få ut ”sorgen”. Det kände jag att jag kunde göra i den individuella sessionen med dig ❤️🌹 Jag kunde få ut min sorg, kunde blotta min hemliga kammare som innehåller brustet hjärta på 1500 bitar som jag inte vet hur jag ska laga ihop igen, jag kunde visa min rädsla utan att bli dömd, vika ut min stolthet vilket har varit att ”gömma” känslorna under hela mitt liv. Jag har varit rädd för att visa min trasiga sida för att jag fick inte göra det när jag var liten för min farmor, pappa eller mamma. Så fort jag började prata om känslor så viftades det bort av dem genom att de sa: tyst, gå härifrån, sluta o gråt, du är jobbig.

Jag fick lära mig tidigt att gömma mina känslor, att sorg inte mottogs av mina närmaste… dom blev arg på mig när jag grät, jag har aldrig blivit tröstad.. Jag har kunnat prata om det för hypnosterapeuter eller en psykolog, men inte kunnat ta upp känslorna på riktigt, det gömde jag. Jag hade glömt hur man visar sorg. Det jag gör framför andra människor är att jag ler, jag är glad så att ingen ska kunna märka att jag har en hemlig kammare som innehåller ett hjärta i 1500 bitar och bitarna bara ligger där utan att jag vet vart jag ska börja och jag har skämts för det.

Jag kommer såklart även att jobba med EFT själv här hemma för att höja min energi, att inte bli påverkad av den yttre omständigheten, andra människors ord och handlingar. Självklart Lena, får du använda mig o min berättelse som referens. Det skulle glädja mig om det kan hjälpa andra som varit med om i samma situation och blivit vilsna i vuxna livet och kan börja se en glimt av ljus i det mörka tunneln och att leva på hoppet om att det finns hjälp även för mig! Att traumat kan ”raderas” bort och att den Aldrig någonsin kommer kunna beröra mitt hjärta igen… 🌺🌺🌺 Stort tack igen Lena för att du gjorde ett undantag för mig för att kunna börja hjälpa mig, tack för ditt förtroende och din hjälpande hand för att kunna rädda mig, jag menar det från djupet av mitt hjärta! 🌺🌺🌺

Sayada

LENA ÄR OERHÖRT TREVLIG, KUNNIG, ENGAGERAD

Jag var hos Lena på ett antal sessioner, lätt hypnos/Eft/knackning. Hon hjälpte mig mycket med att plocka fram känslor från min uppväxt och kunde stötta o stärka med positiva tanke tekniker. Jag var i ett rätt uppslitet, förvirrat, utmattat skick första gången minns jag. Lena är oerhört trevlig, kunnig, engagerad, känns som hon ger allt å lite till i det hon gör, jag kände mig såå trygg. Ha det bäst nu 😄 Karl-Johan — känner sig toppen.

Karl-Johan

FRI FRÅN MIN SKRÄCK

TACK för behandlingen! Denna fredag eftermiddag har jag varit på 3 olika affärer utan problem! Behövde inte ens ta fram min inre bild! Fantastiska du! Tack för att du tog dig tid med mig och min ”skräck”! Massor av kramar.

Britt Cannerwall, 67 år

JAG BEHÖVER INTE LUGNA NER MED ALKOHOL!

Förut innan några sessioner var jag arg på min man, blev irriterad, kunde dricka alkohol bara för att lugna ner mig och inte bli arg på honom. Var jobbigt att vistas i hans närhet. Ville inte gå ut med honom för att han han tjatade på mig och jag kände att allt jag gjorde det sa var fel. Kände mig anklagad jämt. Efter 3 sessioner tror jag, ville jag bara vara med min man, älskar att vistas i hans närhet. Vi går ut ofta nu, jag är inte arg på honom längre. Och dessutom behöver jag inte lugna ner med alkohol! Tacksam!

Kvinna, 30 år

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT REKOMMENDERA DIG!

Stort tack för allt du skapat för mig och min tjej. Jag fortsätter utvecklas och min tjej likaså. Må bäst Lena och tack igen för den förändring du skapat i vårat liv. Jag behöver inte vara anonym. Jag är stolt över att rekommendera dig. Du är grym!

Perry Segerqvist

HJÄLP GENOM SVÅRA TRAUMAN HAR GJORT UNDERVERK

Lena, du ger och sprider så mycket glädje, förståelse och kärlek. Jag hade den stora turen att hitta dig här. Det ledde till något jag aldrig hade trott. Ditt sätt att jobba på, med att hjälpa en genom svåra trauman har gjort för mig UNDERVERK. Jag har jobbat mig igenom massa svårigheter tidigare men insåg att jag bar på något som är min broms i livet, jag bar på rädslan!!! Denna helvetiska känsla av att inte ha självkänsla fast jag borde ha den största efter allt jag klarat mig igenom. Rädslan förgör och krymper en. Men på bara några gånger ser och känner jag vad som händer. Lena, med din hjälp är jag nu på väg….. Jag kommer aldrig ge mig före jag kunnat släppa denna helvetiska rädsla helt och hållet. Jag är så oerhört tacksam för mitt liv och det som sker sakta men säkert just nu. Jag är inte det minsta rädd att möta mig själv och mitt inre, med din hjälp så vet jag att vi kommer lyckas. Tack Lena och tack livet att detta hände. Att jag hittade dig! ❤🙏❤🙏❤🙏 Önskar dig all värdens lycka…”

Monica, 61

DET ÄR SJÄLALÄKANDE!

I mitt bröst har jag alltid känt ett stort hål, ett tomrum fyllt av sorg som är så avgrundsdjup och så blytung. Inget har kunna fylla detta tomrum, jag har verkligen försökt. Försökt fylla det med kärlek, bekräftelse, uppskattning från andra, döva känslan av det med olika sorters ”njutning”, men det har bara slutat med att det känns ännu mer svart och tungt. Det har varit ett slukhål som begränsat mig, som har dragit till mig ännu mera smärta och negativ energi.

Sedan starten med Lenas olika Självkraft-program har det äntligen skett en omfattande läkning och känslan är nu att detta tomrum har minskat betydligt i sitt omfång. Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera. Jag känner nu efter VIP-veckan i Spanien att jag kommer att kunna leva mitt liv på det sätt som jag mår bra av men framförallt på ett sätt där jag med medvetenhet kan välja vad som känns rätt för mig och sätta gränser för vad som inte är det.

Sedan starten i juni 2016 har jag fått en mycket större inre trygghet, mer kärlek och förståelse för andra, som gör att relationer utvecklas och situationer lättare kan hanteras och lämnas utan att de förföljer mig i mina tankar. En ny värld med möjligheter har öppnat sig att bara ta för sig av och för första gången känner jag att jag kan vill och vågar. Nu ska jag förverkliga mina drömmar, utforska vad jag tycker om och nu lever jag och inte bara överlever. Känslan är magisk! Det ska bli oerhört spännande att gå Lenas ”Stärk ditt inre ledarskapsprogram” för kickstarta mitt levande liv! Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta. Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå.

Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och självkraft i dess rätta bemärkelse! Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!

Maria, 45 år

JAG TÖRS VISA KÄNSLOR PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT NU ÄN INNAN

Efter mitt besök hos Lena på Självkraft så har jag fått upp ögonen på ett helt annat sätt att tänka och hantera situationer som uppstår. Jag törs visa känslor på ett helt annat sätt nu än innan och jag känner mig mer trygg i mig själv. Att gå steg för steg bakåt i tiden för att se vart problemet ligger var helt rätt för mig, att sedan förflytta mig till den tidpunkt där det upplevda problemet ligger och lösa det var fantastiskt. Ett stort tack till dig Lena som tog dig tid att hjälpa mig. På återseende.

Fredrik

JAG KÄNNER MIG SÅ LUGN, TRYGG OCH MINDRE OROLIG…

Jag är en kvinna som är nyfiken på mig själv och vill gärna lära känna mig på djupet. Vill lätta på min ryggsäck. När jag, för lite drygt ett år sedan, började hos Lena kände jag mig enormt ensam trots mina fina barn och underbara vänner. Jag kände mig tjock och äcklig, självkänslan åkte berg och dal bana och jag tyckte synd om mig själv. Under det här året har jag genom olika program och sessioner fått hjälp av Lena. Förbluffad över utvecklingen – jag känner mig så lugn, så trygg och så mindre orolig över saker och ting. Ryggsäcken är mycket lättare. Det intressanta är att i och med sessionerna med Lena under hypnosen och under samtalen upptäcker jag saker som helt omedvetet har bekymrat mig. Efter varje hypnos-tillfälle så är bekymret bakom mig, som en händelse en del av mitt liv som lämnat bakom mig och det upptar inte längre mina tankar. Jag känner mig mer och mer positiv.

Jag har blivit mer medveten om tankens kraft, hur mycket mina tankar styr mitt liv. Jag vet nu att jag kan styra mina vanor och bara den tanken ger mig så mycket hopp och glädje. Jag börjar mer och mer veta vad jag vill i mitt liv….vill jag satsa på jobbet eller vill jag njuta av livet… Lena har introducerat mig i knackning (EFT) också. Jag övar knackning och ibland lyckas jag med det. Något intressant jag upptäckte var att när jag knackar på mig själv märker jag tydligt hur jag fylls av energi och glädje, det är som en kärleksförklaring till mig själv, som om jag med handling talar om för mig själv hur mycket jag älskar mig! Jag fortsätter att få hjälp av Lena i uppdraget att lära känna mig själv. Känner mig mer och mer nyfiken inte minst för att jag inser hur mycket makt vi människor har över vårt liv och vår personlighet.

Anita, 55 år

ÅTERFUNNEN ACCEPTANS OCH INRE KRAFT

Jag kände att jag hade tappat bort min inre kraft. Att tråkiga minnen från bl a min barndom påverkade mig negativt. Jag kände att jag behövde släppa dessa för att kunna känna inre trygghet och styrka igen. Jag fann Lena och Självkraft genom en vän och kände att Hypnoterapi och EFT kunde vara lösningen för att ”göra upp med” det förflutna och dess negativa inverkan på mitt liv. Det visade sig att jag var väldigt mottaglig för dessa terapier och fick snabbt kontakt med mitt undermedvetna. De 5 sessioner jag haft med Lena har hjälpt mig att förstå mig själv vid tidigare händelser, att söka stöd i mig själv vid olika åldrar under mitt liv, att acceptera det som hänt och att gå stärkt ur det faktum att minnen kan vara just det – minnen. En återfunnen acceptans och inre kraft har lämnat mig en styrkt person i hjärna och hjärta. Jag är tacksam att jag har haft förmånen att få ta del av Lenas kunskap och guidning. Lena har lotsat mig till en förbättrad livssituation!

Marika

SLÄPPT PÅ KONTROLLBEHOVET

Vill berätta att våra träffar har börjat göra nytta. Jag sover nu mycket bättre och magen sköter sig bättre. Jag ”hänger” inte heller inte upp mig på småsaker på samma sätt som tidigare och jag tycker också att jag släppt på kontrollbehovet. Härligt!

Kvinna 60 år

OTROLIGT FASCINERANDE!

Det är som att händelsen förvandlats till ett diffust minne! Den obehagliga känslan är som bortblåst och jag kan se händelsen från ett utifrånperspektiv. Jag kan till och med känna empati för personen som utsatte mig för det som hände. Tack för att Havening Techniques finns! Det kommer att förändra många människors liv!

Uppdatering – ett halvår efter händelsen och sessionen med Lena samma kväll:
För några dagar sedan blev jag utsatt för samma situation som för över ett halvår sedan blev en jobbig och obehaglig upplevelse för mig. Efter den jobbiga situationen då fick jag hjälp av Lena med Havening Techniques. Härom dagen när det hände igen så kände jag ett inre lugn och ”mitt system” gick inte igång alls på händelsen. Jag kände ingen stress eller något obehag överhuvudtaget, vilket är otroligt fascinerande och ett kvitto på att Havening Techniques inte bara är en snabb metod utan även är långtidsverkande.
Man, 50 år

KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

Jag har fått så bra respons på mig själv dom 3 ggr jag träffade dig och har ”jobbat” varje dag med knackningar.

Kvinna 47 år

KÄNNER MIG LUGN, TRYGG, STABIL OCH FUNGERAR BRA

Det kändes väldigt positivt och det hände mycket bra saker i hypnosen. Framförallt kändes det jättebra att kunna förlåta mina föräldrar. Det hjälpte mig så mycket att jag kunde försonas med min far innan han gick bort. Jag känner mig lugn, trygg, stabil och fungerar bra i alla sammanhang. Sömnen fungerar jättebra och jag har sovit gott ända sen hypnosterapin. Om jag någon gång behöver så knackar jag och det fungerar och hjälper mig väldigt bra!

Kvinna

JAG HAR BÖRJAT ETT NYTT LIV!

Det känns som en sten försvunnit. Jag känner mig starkare och säkrare och gladare. I alla situationer. Det känns lättare och roligare allting. Roligare att gå till jobbet. Hemma är det en lugnare stämning och relationerna känns bättre. Känns som jag har stressat ner – varvat ner kroppen. Jag orkar mer och känner mig inte trött som förut. Jag känner ro och harmoni och jag sover bättre på natten. Det känns skönt. Jag har också börjat träna på Friskis & Svettis! Jag har inte ätit choklad sen hypnoterapin. Jag är inte sugen och känner inte för det, behöver inte det längre. Det känns jättebra! Jag hade svårt att tro att det skulle fungera – att jag inte längre skulle äta choklad, men nu får jag väl lov att tro på det. Hypnosterapin var definitivt en positiv upplevelse! Tack för all hjälp till mitt nya liv!

Birgitta 46 år

ATT FÖRLÅTA OCH KÄNNA KÄRLEK FÖR HELA MIG SJÄLV

Lena talar och skriver om förlåtelse, sann, ärlig förlåtelse från hjärtat. Du vet när du känner det när du förlåter, din kropp och själ upplever det. Jag känner stor tacksamhet till Lena som guidade mig fram till mitt eget inre barn. Något som jag hört om förut, men teorin ger ingen förståelse. Det är i görandet som du kan känna och uppleva det. Lena är mycket professionell och kunnig. Hon guidar på ett inkännande sätt, med värme, förståelse och tålamod. Lena inger trygghet. Lena inte bara ”lever som hon lär”, hon är det hon lär. Lena har öppnat upp världen för mig till det undermedvetna. Betydelsen av att förlåta, känna kärlek för hela mig själv, ja den betydelsen är ovärderlig och är mig en stor hjälp på min resa, livet. Från djupet av mig, Tack Lena!

Monika

SJÄLVKÄNSLA OCH SJÄLVFÖRTROENDE

Jag sökte främst hjälp för att jag kände en ensamhet och otrygghet hos mig själv. Det kändes som att jag inte kunde lita på mig själv och att jag inte kunde fatta bra beslut. Jag ville alltså ha hjälp med att hitta tillbaka till mitt självförtroende och att känna trygghet och styrka i mig själv igen. Jag har allt som oftast varit en ganska blyg och tyst person men trots detta har jag, så länge jag kan minnas, alltid haft ganska god självkänsla. Jag har varit en ganska stark person som står upp för de åsikter jag har.

Jag har haft ganska svåra problem med stress som kanske inte alltid synts utåt. Under sessionerna så hände märkliga saker, mest på ett psykiskt plan förstås. Jag fick komma i kontakt med mitt undermedvetna och hitta grunden till mina problem och de känslor som utsöndrats den senaste tiden. Jag fick se mig själv utifrån olika perspektiv samt att se att händelsen (som samtliga av mina problem grundades på) inte var så allvarlig som jag då trodde – att allt var ett stort missförstånd, vilket jag inte såg då. Det var överväldigande och ganska jobbigt men samtidigt så otroligt skönt! Efter hypnoterapin så kände jag mig helt slut i både kropp och sinne. Jag minns att jag hade en skön känsla i kroppen, som efter att man har varit ute och sprungit eller tagit ut sig riktigt mycket. Den känslan kommer jag aldrig glömma. Jag var väldigt trött och sov några timmar efter att jag kommit hem.

Mitt sinne var dock väldigt lugnt och jag kände mig mycket harmonisk. Jag var väldigt känslomässigt påverkad och hade nära till tårarna de närmsta dagarna efter sessionen, men det var inget som kändes speciellt jobbigt för mig. Bara några dagar senare var jag och tränade på gymmet, något jag försökt med tidigare men då har det känts så tungt och jag har alltid gett upp efter ett tag… Men den här gången (tro det eller ej) så kändes det annorlunda. Det kändes som att inte skulle ge upp den här gången! Detta var nu lite mer än en 1 månad sedan nu och jag håller fortfarande igång med träningen – och inte har jag tappat hoppet ens en gnutta ännu!

Jag har även blivit mycket piggare och starkare i mig själv, vilket märkts tydligt enligt vänner och familj. När jag var hos Lena ficka jag även fylla i ett papper som handlade om att betygsätta mitt självförtroende/självkänsla/inre trygghet/acceptans m.m. från 1-10. Mina siffror hamnade på ganska låga värden, ett snitt på 2-3. Idag skulle jag absolut hamna på de högre siffrorna! Mellan 8-10 beroende på.

Jag är verkligen så himla tacksam och glad för att jag fått träffa Lena och för att jag fått möjligheten att behandla mig hos henne. Trots att jag inte känt henne länge så kan jag med handen på hjärtat säga att hon är en så underbar och varm person och det känns som att hon verkligen är mån om sina klienter och att de får god information om vad dem kommer vara med om. Jag kan garantera att du är i goda händer om du väljer att ta steget och genomgå en hypnos eller något annat hos henne! Slutligen vill jag bara säga att jag är mycket nöjd med min hypnos och dess goda följder och jag hoppas att något av det jag skrivit kan vara till någon hjälp! Varma hälsningar!

Isabella, 19 år

”YIPS” – SPÄNNINGEN I ÖVERARMARNA FÖRSVANN

Problemet med min putting har varit att jag hållit klubban för hårt och inte hittat känslan i själva putten. När vi började sessionen på golfbanan så upplevde jag att jag hade en spänning i överarmarna som bidrog till detta problem. Vi gjorde några knackningsövningar och jag kunde känna att spänningarna släppte mer och mer. Efter varje knackningsrunda så fick jag putta igen och jag fick en 50 procents förbättring i avståndet till hålet om man jämför de första puttarna med de sista. Så även om inte alla puttar gick i på grund av riktningen, så var känslan mycket bättre och jag kom närmare hålet för varje gång. Spänningen i överarmarna försvann. Tack Lena.

Kvinna, 50 år

”BOTAD” FRÅN MINA PANIKKÄNSLOR

Jag upplevde EFT-sessionen som mycket seriös och professionell. Den kändes tidvis intensiv, men också lite tröttande. Vidare kände jag en viss befrielse som tilltog ju längre sessionen pågick. Spänningar släppte och ett lugn infann sig så småningom. Efter sessionen kändes det som att jag befriats från något diffust, en obehagskänsla var borta. Den ”klump” jag haft i maggropen i samband med tankarna kring detta obehag kändes inte längre. Sedan EFT-sessionen har jag inte upplevt det obehag som jag tidigare upplevt i samband med värme, mörker och trånga utrymmen. ”Panikkänslorna” om vi kallar dem så, har försvunnit helt. Jag känner inte heller något obehag när jag föreställer mej situationer som tidigare skapat en form av panik/klaustrofobi.

Jag är övertygad om att jag är ”botad” från mina panikkänslor efter EFT-sessionen som ändå kändes enkel att utföra tillsammans med en ”guide”. Lena upplevde jag som lugn och tålmodig. Hon vägledde mej genom hela sessionen på ett professionellt, seriöst och tryggt sätt. Kände mej aldrig ”fånig” eller utelämnad på något sätt. Varken stressigt eller kravfyllt. Bara att följa med i instruktionerna och fokusera på dessa och känna efter och söka på ”djupet” efter ”känslan”. Lenas guidning kändes också omhändertagande och uppriktigt ärlig under hela sessionen vilket bidrog till ökad övertygelse om dess kraft!

Man, 56 år