2018 var för mig ett annorlunda år med många utmaningar och stor förändring! Kanske även för dig? Alla har vi ju våra egna problem, trauman, kriser, livshändelser och självklart stora vardagsutmaningar som påverkar oss och hur vi mår och fungerar! De behöver vi ta hand om i grunden för att inte bära runt på den energin! Men genom livets övriga utmaningar så har vi en möjlighet att utvecklas! Utan alla mina egna livsutmaningar hade jag inte varit där jag är idag med insikter, kunskaper och lärdomar jag fått till mig! När jag var med om min halkolycka fick jag hjälp av Universum att landa för att bli medveten om vad jag behövde förändra för att kunna ta nästa steg i rätt riktning! Idag är jag tacksam för den där dagen för ett år sen när mitt liv plötsligt förändrades…

För ett år sen (21/11 -17) hade jag precis kommit hem från en VIP-vecka i Spanien med en klient och möttes av den första snön som täckte min bil. Jag hade bråttom till ett viktigt möte som skulle ge mig möjlighet till ett nytt uppdrag för personal från Förvarsmakten och hade ingen lust att börja borsta fram bilen och skrapa isiga rutor, så jag valde att ta en skön promenad i solen! 

Det var en fantastiskt vacker vinterdag och jag gick med långa, raska steg, som alltid! Jag mötte min gamla dagisfröken som också pulsade i snön på den oplogade vägen nära min bostad. Precis då kom plogbilen farande i hög fart så vi fick nästan kasta oss åt sidan i snön! Efter det var vägen plogad och fin framför mig. Det var bara det att nu var det blankt och halt som på en skridskobana och ingen sandbil inom synhåll. Jag kände direkt att jag behövde sakta ner och fokusera på att hålla balansen. Det gick ganska bra, ända till jag kom till Bahcobacken, inte långt från min mottagning i Villa Fannalund där mitt inbokade möte väntade…

Plötsligt hände det, halkolyckan som skulle förändra hela mitt kommande år…

 Jag föll rakt baklänges med min tunga datorryggsäck och satt helt fast med en olidlig smärta i höger axel och arm, men lyckades krångla mig ur ryggan. Jag fick ligga länge och började huttra där jag låg på den kalla marken i väntan på ambulans. 

Tack vare helt fantastisk hjälp från två fd brandmän – tillsammans med mina ”magiska” metoder där jag mentalt förflyttade mig till en varm strand på Bahamas medan jag bad dem om hjälp med att samtidigt knacka och stryka på mitt ansikte för att lugna mitt nervsystem (!) så kändes det hanterbart. Ja, det var faktiskt ren traumaterapi! Precis som det otroligt viktiga vänliga bemötandet genom deras omtänksamhet och positiva ord! 

Med nybruten högeraxel firade jag sen en ovanligt lugn 50-årsdag, jul- och nyårsafton. Ja, förutom min glädjedans när jag äntligen var fri från värk, de värsta medicinerna och den mest akuta fasen! Mitt spontana infall fick mig tyvärr att tappa balansen och eftersom högerarmen satt fast i mitellan kunde jag inte parera alls! ÅTER IGEN föll jag rakt baklänges utan en chans att stoppa det från att hända. Jag ramlade med ryggen mot hörnan på en köksö och sen ner på golvet… 

Resultatet? Ett brutet revben på vänster sida och en något försenad påbörjad rehabilitering av min axel. Jag fick alltså ännu en påminnelse om att landa och ta det lugnare…!

Som du förstår så har det alltså varit ett utmanande och annorlunda år för mig! Kanske även för dig?

Har du tagit dig tid att reflektera över året som gått och vad du kan lära dig av det inför nästa år? 

 Själv har jag det gångna året lärt mig så otroligt mycket mer om mig själv, om mina nära och kära, livet och Universum! Jag har ägnat tid till att fundera över vad jag verkligen vill prioritera och fokusera på att skapa i mitt liv! Både som sambo, mamma, dotter, syster, väninna och egen företagare – men framförallt i mig själv! Jag har insett vad jag själv behöver ta hand om i mitt inre för att vara mitt allra bästa jag och nå mina stora mål i livet! 

Allt börjar med mig själv! Att stanna upp, reflektera och utvärdera ger nya insikter som är helt avgörande för fortsatt inre och yttre framgång! 

Jag har blivit ännu bättre på att förstå mig själv, mina innersta känslor och egna rädslor och mentala hinder. Jag ser också vad jag behöver förändra och fortsätta utveckla vidare. Jag har också lärt mig att jag behöver sakta ner, ge mig själv mera egen tid för vila, reflektion och återhämtning. 

Jag har fått god hjälp och guidning av mina nära och kära, av mina klienter och av Universum! Jag är oändligt tacksam för alla utmaningar, insikter, tecken, budskap, möten och lärdomar!

Universum hjälpte till och gav mig en liten knuff när jag hade ett alldeles för högt tempo! Tack, tack, tack!

Utmaningen för mig under mitt år med axelrehabilitering har framförallt bestått i att balansera livet som 100 procent självförsörjande egenföretagare på heltid utan de trygghetssystem vi har som anställda, samtidigt som jag behövt ägna mycket tid till rehabiliteringsträning. Jag har alltså jobbat intensivt på alla plan för att väga upp konsekvenserna av olyckan och en lång sjukskrivning första delen av året… 

… just det kanske inte var Universums plan,  men det fanns verkligen en annan mening med det som hände! 

Den längtan jag hade burit på länge fick sig helt enkelt en knuff framåt när jag behövde ändra inriktning i verksamheten! Jag behövde en ny plan för att kunna jobba, trots en bruten axel (som jag verkligen använder under individuella sessioner när jag även knackar och stryker på mina klienters huvud, ansikte och överkropp)! 

Mitt lösningsfokus satte igång, men jag lyssnade framförallt på min magkänsla och följde som alltid min starka intuition! Plötsligt såg jag bara nya, positiva möjligheter!

 Hur det jag innerst inne längtade efter att skapa – plötsligt blev möjligt och genomförbart! Som att Universum ville hjälpa mig och förmedla att ”nu är det dags”! Jag fick en helt ny medvetenhet om hur jag behöver jobba annorlunda på flera plan för att ta nästa steg till att nå dit jag vill, kunna hjälpa ännu fler och samtidigt skapa utrymme för mer av allt annat som jag vill utveckla och uppleva i livet! Jag har också blivit enormt bra på att sålla bort alla ”tidstjuvar” och lägga fullt fokus på det viktigaste varje dag! 

Det har hjälp mig att nå mina mål under året och jag är enormt glad och tacksam! 

 • Jag har skaffat och inrett min egen mottagning i en stämningsfull vindsvåning i vackra ”Fanna Slott”!
 • Jag har jobbat mer med grupper – både online och IRL!

   

 •  Jag har skapat min första webbkurs!

   

 •  Jag har haft deltagare, även kollegor, från hela landet som rest hit till Enköping för att bo på hotell och delta på mina hel- eller halvdagsworkshops eller VIP-dagar!

   

 •  Jag har lagt grunden till ett nytt Självkraftsprogram som lanseras inom kort och startar under första delen av 2019!

   

 •  Jag har den stora glädjen att möta alla mina underbara klienter och programdeltagare! Att få uppleva deras inre transformationer framför mina ögon… Det är magiskt! <3 

Tacksamheten är STOR!

Allt detta, om än ej i detalj, har jag haft i min vision ända sen starten av företaget 2015 och nu är jag äntligen där! Jag vill berätta det för dig som följer mig på något sätt och nu läser min blogg! 

Efter alla insikter under året som gått har jag nu lagt en ny grund och uppdaterat min vision som jag har skrivit ner i ett nytt ”livsmanus” och åter börjat iscensätta i mitt undermedvetna sinne – precis så som jag gjort ända sen 2015! Jag har skapat det med hjälp av kraftfulla metoder och stor medvetenhet om hur vi manifesterar genom Attraktionslagen!  

Det visionen skapas genom inre mentala bilder som jag visualiserar varje morgon! Med mina magiska morgonrutiner, mindful EFT-knackning, självhypnos och Self Havening, höjer jag min energifrekvens och skapar en underbar, vibrerande känsla inom mig som jag sänder ut i Universum!

Efterfrågan på Självkrafts tjänster ökar och BEHOVET är ENORMT och jag är så tacksam för förmånen att jobba med det jag älskar – att få guida människor till att ta fram sin Självkraft! Det kommer jag förstås fortsätta göra, men på ett NYTT sätt framöver! På ett sätt som skapar en win-win-win! 

Om det jag förmedlar – på det sättet just jag gör det – tilltalar just DIG, så hoppas jag förstås att du vill fortsätta ta del av det jag vill guida i och inspirera även i fortsättningen! Jag ser fram emot ett spännande skifte i Självkraft och att få möta just dig!

 • Vilken puff av Universum behöver DU för att utveckla dig och ta nästa steg för att skapa en POSITIV FÖRÄNDRING i ditt liv?

 • Vad önskar just du HJÄLP med på din INRE FRAMGÅNGSRESA för att MANIFESTERA allt det du vill uppleva nu, under 2019 och resten av ditt LIV?

Det vore jätteroligt om du ville dela med dig och berätta för mig! Skriv gärna en kommentar nedan så vi kan ha en dialog och kanske kan jag hjälpa dig på vägen – ett steg i taget! 

 Där får du, först av alla, mer info om kommande Självkraftsprogram och även unika erbjudanden till dig som är prenumerant! Alldeles snart lanserar jag detta för att hjälpa dig att skapa ditt bästa jag – varje dag – hela livet! 😉 Så jag hoppas vi ses där framöver – varmt välkommen! 

Kom in i gemenskapen med andra ta del av min guidning! 

Välkommen till min nya grupp på Facebook ”Ta fram din Självkraft 2019” där det råder full aktivitet och underbara delningar från deltagare som även gått min 7-dagarskurs i EFT-knackning! Låt dig inspireras, dela gärna med dig av dina egna upplevelser och bli en del av gemenskapen! Varmt välkommen! 

Önskar DIG min bloggvän en fantastiskt GOTT NYTT ÅR 2019! 

Med värme och kärlek! Kram, Lena, Självkraft 

PS. Om du tycker om det jag förmedlar får du jättegärna dela blogginlägget till någon du bryr dig om eller om du tror att det kan inspirera flera! <3 DS. 

 

Nyckeln till verklig framgång börjar alltid med att känna INRE TRYGGHET i dig SJÄLV! Det är nämligen din självbild, din självkänsla och dina (begränsande) föreställningar eller övertygelser om dig själv, som ligger till grund för ALLT du gör – eller INTE gör! Det lägger grunden för hur du upplever livet och vilka resultat du får – oavsett om det handlar om hälsa, relationer, kärlek, pengar eller arbetsliv!