Ta fram DIN Självkraft!

Är du en inkännande, duktig flicka som blivit en högpresterande kvinna?

 

Är du trött på att kämpa och upprepa gamla mönster?

 

Har du begränsande tankar om dig själv som hindrar dig från att vara i din fulla kraft?

Längtar du efter att börja leva ditt liv – precis så som du önskar?

 

Jag guidar dig i en transformerande process som skapar inre trygghet och stärker din självkänsla i grunden!

 

Följ med på en befriande inre resa – till dig själv!

Min Magiska Morgonmeditation

– bli ditt bästa jag och skapa din bästa dag! 

I Lenas Inre Rum för Självkraft får du ta del av inspiration, guidning och unika erbjudanden bara för prenumeranter.

Du får Min Magiska Morgonmeditation som GÅVA! 

”Wow! Så härligt! Så rent, tydligt, enkelt och tryggt! Din röst är mjukt magisk! Musiken lugnt omfamnande! Tack!” /Ulla

”En underbar start på dagen med allt du behöver för att vara ditt bästa jag. Den går på djupet av ditt inre och ger ett lugn som gör dig positiv och ger dig möjlighet att leva i nuet.” / Monica 

VÄLKOMSGÅVA – MIN MAGISKA MORGONMEDITATION:

När du blir prenumerant på Lenas gratis inspirationsmejl får du ”Min Magiska Morgonmeditation! 

BONUSAR!

Dessutom får du allt detta i en ”minikurs” som innehåller: 

  • Ljudfil att lyssna på varje morgon! (en med och en utan musik).
  • Guidad video med introduktion och tydliga bilder där Lena visar hur du gör! 
  • PDF med illustration på alla punkterna i EFT – Emotional Freedom Techniques.
  • PDF med illustration på strykningarna med Self Havening Techniques.

OBS! När du fyllt i dina uppgifter får du automatiskt din VÄLKOMSTGÅVA & BONUSAR i ett välkomstbrev direkt i din mejl! Om du inte hittar brevet – titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter! Du kan när som helst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA!

Jag är en person som under många år tampats med stark ångest, dålig självkänsla och socialfobi. Jag testat det mesta emot min psykiska ohälsa.
Samma kväll efter min session med Lena kände jag mig direkt efteråt mer positiv och gladare. Det absolut bästa är att det känns som att jag har ”läkt ihop” lite. Har aldrig känt en sån känsla förut. Jag har alltid sen jag var liten känt att det är som ett ”hål” i mig och att någonting fattas, känslor som skapats av allt jag gått igenom sen jag var liten. Men nu känner jag mig stark i mig själv på något sätt och allt som innan påverkade mig mycket, gör inte det längre. Jag kan ta egna beslut som känns bra för mig och jag behöver inte ha någon vid min sida konstant utan jag klarar mig själv och är okej med det. Det känns som jag fått bättre självkänsla! Jag har själv blivit förvånad över det här och att det funkade så bra på mig. Men känslan av att inte vara så ”trasig” längre är oslagbar.
Tack Lena för ett fantastiskt mottagande och för att du fick mig att känna mig så lugn trots att det var första gången vi pratade med varandra! ❤ Grym guidning från din sida! Jag kände mig jätte trygg hela tiden och i säkra händer och som att du verkligen fanns där!
Anna, 24 år

JAG ÄR STOLT ÖVER ATT REKOMMENDERA DIG!

Stort tack för allt du skapat för mig och min tjej. Jag fortsätter utvecklas och min tjej likaså. Må bäst Lena och tack igen för den förändring du skapat i vårat liv. Jag behöver inte vara anonym. Jag är stolt över att rekommendera dig. Du är grym!

Perry Segerqvist

EN LÄTTNAD, EN STOR TYNGD SOM BÖRJAT LYFTAS FRÅN MINA AXLAR!

Jag kände efter sessionen en lättnad, stor tyngd som börjat lyftas från mina axlar. Börjat känna lite kärlek till mig själv.
Jag har kunnat prata om min sorg, trauman, men jag har inte kunnat ta på känslorna tidigare, få ut ”sorgen”. Det kände jag att jag kunde göra i den individuella sessionen med dig ❤️🌹🙏🏼Självklart Lena, får du använda mig o min berättelse som referens. Det skulle glädja mig om det kan hjälpa andra som varit med om i samma situation och blivit vilsna i vuxna livet och kan börja se en glimt av ljus i det mörka tunneln och att leva på hoppet om att det finns hjälp även för mig! Att traumat kan ”raderas” bort och att den aldrig någonsin kommer kunna beröra mitt hjärta igen… 🌺🌺🌺
Stort tack igen Lena för att du gjorde ett undantag för mig för att kunna börja hjälpa mig, tack för ditt förtroende och din hjälpande hand för att kunna rädda mig, jag menar det från djupet av mitt hjärta! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🌺🌺🌺
Sayada, 34 år

SESSIONERNA ÄR I TOPPKLASS!

Upplevelsen av ”Drömprogrammet – Lev ditt drömliv” var det bästa som har hänt mig! Sessionerna är i toppklass. Det är verkligen professionellt. Lena lyckades alltid hitta vad som var blockeringen, fast inte jag trodde det hade betydelse. Resultatet efter programmet: Jag känner mig inte så blockerad mer. Har fått positiva känslor och känner mig mer tacksam. Skriver nu tacksamhetsdagbok. Mina mål som jag strävar efter är redan igång med full fart. Självkänslan är väldigt på gång och jag känner att jag kommer att fixa det här. HELT KLART! 

Carina

JAG TÖRS VISA KÄNSLOR PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT NU ÄN INNAN

Efter mitt besök hos Lena på Självkraft så har jag fått upp ögonen på ett helt annat sätt att tänka och hantera situationer som uppstår. Jag törs visa känslor på ett helt annat sätt nu än innan och jag känner mig mer trygg i mig själv. Att gå steg för steg bakåt i tiden för att se vart problemet ligger var helt rätt för mig, att sedan förflytta mig till den tidpunkt där det upplevda problemet ligger och lösa det var fantastiskt. Ett stort tack till dig Lena som tog dig tid att hjälpa mig. På återseende!
Fredrik

SLÄPPT PÅ KONTROLLBEHOVET

Vill berätta att våra träffar har börjat göra nytta. Jag sover nu mycket bättre och magen sköter sig bättre. Jag ”hänger” inte heller inte upp mig på småsaker på samma sätt som tidigare och jag tycker också att jag släppt på kontrollbehovet. Härligt!

Ann 60 år

JAG KÄNNER MIG LÄTT I BÅDE KROPPEN OCH SJÄLEN

Idag vaknade jag utan smärta i ryggen för första gången under många år. Jag känner mig ”lätt” både i kroppen och själen. Jag vill tacka dig för min ”befrielse”! Tack så mycket Lena!

Elizabeth

KÄNNER MIG LUGN, TRYGG, STABIL OCH FUNGERAR BRA

Det kändes väldigt positivt och det hände mycket bra saker i hypnosen. Framförallt kändes det jättebra att kunna förlåta mina föräldrar. Det hjälpte mig så mycket att jag kunde försonas med min far innan han gick bort. Jag känner mig lugn, trygg, stabil och fungerar bra i alla sammanhang. Sömnen fungerar jättebra och jag har sovit gott ända sen hypnosterapin. Om jag någon gång behöver så knackar jag och det fungerar och hjälper mig väldigt bra!

Kvinna

ETT NYTT POSITIVT SPÅR I LIVET! 🙂

Jag tycker Lena är en helt fantastisk person, så oerhört lyhörd och känslig. Hon ingav mig genast en känsla av förtroende. Jag har känt mig helt trygg när jag, tillsammans med Lena, utforskat svåra erfarenheter med hjälp av hennes varsamma vägledning och stöd. Det känns verkligen att hon har en stor kunskap och erfarenhet och att hon vet vad hon håller på med. Lena är enormt sympatisk och inspirerande. Efter våra sessioner känner jag att jag har kommit in på ett nytt, positivt spår i livet. 🙂 Jag kan rekommendera vem som helst som har fastnat känslomässigt, att kontakta Lena för att få hjälp att komma vidare i sitt liv och få vägledning av en mycket skicklig och seriös coach!
Jag upptäckte Lenas hemsida Självkraft av en slump via Facebook och jag blev genast intresserad av hennes intressanta texter om personlig utveckling. Jag kände direkt att jag skulle vilja träffa henne och bokade därför hennes program ”Ta fram din Självkraft”.
Sonia

Ta fram din Självkraft online – Live med Lena!

Få guidning och coachning – online – av Lena för att börja skapa en positiv förändring i ditt liv!

Steg-för-steg-guidning för att ta fram din Självkraft!

Lär dig världens snabbast växande självhjälpsmetod EFT, Emotional Freedom Techniques och en rad andra kraftfulla metoder och tekniker, som exempelvis Self Havening! 

Sköna, djupgående och effektiva självhjälpsverktyg som du kan använda närsomhelst, varje dag!

Lugna ditt stressade nervsystem direkt, snabbt och enkelt och upplev ett nytt inre lugn!

Ta hand om bli fri från jobbiga minnen och känslor!

Förändra dina negativa tankar!

Stärk din självkänsla på djupet!

Bli fri från rädslor, blockeringar och begränsande tankar som hindrar dig i livet!

Knacka dig lugnare, friare, friskare och gladare och ta fram din Självkraft med Lena.

Upplev gemenskapen med likasinnade kvinnor men alla med en unik historia, olika bakgrund, livserfarenhet och personlighet.

Få omtanke, support och stöd av andra deltagare och genom Lenas trygga och tydliga guidning.

Hur vill du känna dig?

Lugn & Trygg & Avslappnad
Balanserad & Harmonisk
Närvarande & Fokuserad
Lätt & Fri
Frisk & Hälsosam
Stark & Kraftfull
Energifylld & Levande
Glad & Positiv
Entusiastisk & Passionerad
Kreativ & Nyfiken
Tacksam & Kärleksfull

Vad gör du istället?

Tröstar du dig själv med en påse smågodis framför Netflix?

Hänger du på Facebook för att undvika det som är jobbigt i ditt liv?

Flyr du från problem och håller dig upptagen för att inte tänka på dem?

Skjuter du upp det du vet att du ”borde” göra?

Jagar du kickar utifrån och söker bekräftelse från andra?

Jobbar, presterar och jagar du yttre framgång för att slippa känna efter?

Dömer du dig själv, letar fel och brister och fokuserar på det negativa?

Skyller du ifrån dig och kommer med ursäkter eller bortförklaringar?

Har du höga krav på dig själv, visar upp den ”perfekta” fasaden utåt?

Är du en duktig flicka, tar ansvar, fixar och slår dubbelknut på dig själv?

Kontrollerar dig själv och din omgivning för att försöka skapa inre lugn?

Vilka problem upplever du?

Har du problem med din fysiska eller psykiska hälsa? Båda?

Är du på väg att bli utmattad eller deprimerad eller är du det redan?

Lever du med ständig stress i ett hamsterhjul och vill bara hoppa av?

Har du problem på din arbetsplats?

Har du problem i din relation eller med andra familjemedlemmar?

Hamnar du i återkommande konflikter?

Är du medberoende i en nära relation?

Är någon i familjen sjuk, mår psykiskt dåligt, eller har ett funktionshinder?

Påverkas dina nära relationer av din hälsa och livskvalitet – eller tvärtom?

Upplever du att du inte räcker till – som förälder, partner eller på jobbet?

Känns det som att allt ansvar vilar på just dig?

Vågar du inte ta nästa steg för att du är rädd för konsekvenserna?

Vad behöver du?

Du vill ha en förändring och har testat det mesta, men halkar in i samma hjulspår om och om igen och börjar tappa hoppet om att det är möjligt att få ett skifte.

Du förstår att problemen sitter djupare än du når med enbart viljan och tankens kraft och du behöver guidning och metoder som når på djupet.

Du behöver hjälp för att ta hand om jobbiga minnen, tankar, känslor och beteenden.

Du behöver stärka din självkänsla och din självrespekt och du vill ta fram din Självkraft!

Känner du igen dig?

Du är en känslomänniska och känner av din omgivning, stämningar och andra människors energi.

Du har ett stort hjärta, medmänsklighet och ett öppet sinne, men saknar trygghet innerst inne.

Du lägger väldigt ofta fokus, engagemang och tid på att tänka på alla andra före dig själv.

Du begränsar dig själv på grund av rädslor och det hindrar dig från att leva ditt liv så som du innerst inne önskar!

Du triggas känslomässigt av vissa personer och i vissa situationer.

Du är medveten om hur lätt du påverkas negativt av andra, men vet inte hur du ska bryta mönstret.

Du känner tydligt hur du tappar all kraft, ork och energi och hamnar i en nedåtgående spiral.

Du förminskar dig själv och känner dig inte trygg med att stå upp för dig själv!

Dina känslor och ditt humör svänger och du längtar efter att känna ett inre lugn!

Du har försökt hitta sätt att hantera dina känslor, men saknar ett verktyg som fungerar på djupet.

Du kan utåt sett upplevas som stark, driftig och duktig på jobbet, men känner ofta en inre oro eller osäkerhet som skapar stress.

Du brottas med känsla av att inte duga precis så som du är och har kämpat länge för att få bekräftelse genom att vara en duktig flicka!

Du är ofta pressad av dina egna höga krav på dig själv, andras förväntningar och har en känsla av att inre räcka till.

Du har arbetskamrater, vänner, familj eller en partner, men saknar någon som verkligen förstår dig och vad du känner innerst inne.

Du bär på en inre känsla av ensamhet, otrygghet eller utanförskap ända sen barndomen.

Du är trött på att kämpa och upprepa gamla mönster.

Du har svårt att hålla fast vid nya beslut och fullfölja dem, även fast du verkligen vill och försöker.

Du får fysiska och psykiska symptom som oroar dig och vet att du behöver ta itu med det nu.

Du inser att du hittills sökt olika sätt att dämpa symptomen, men utan att ta hand om grundorsaken till problemen.

Vilka symptom har du?

Känner du dig trött, orkeslös, nedstämd eller utmattad?

Känner du dig låg och har tappat din energi?

Har du sömnproblem och fastnat i en ond cirkel av trötthet?

Har du spänningar, stelhet, smärta och värk i kroppen?

Har du svajande hormoner och humör som svänger hit och dit?

Har du ett sötsug, sockerberoende eller begär efter något att stoppa i dig?

Har du viktproblem som du inte kommer tillrätta med trots att du testat allt?

Har du orolig stressmage/IBS som skapar ännu mera stress?

Har du återkommande spänningshuvudvärk eller migrän?

Vad tänker du om dig själv?

Vilka negativa tankar har du om dig själv?

På vilka sätt håller du dig tillbaka?

När trycker du undan dina inre känslomässiga behov?

Har du negativa föreställningar om ditt eget självvärde?

På vilka sätt tvivlar du på din egen förmåga?

Hur sätter du käppar i hjulet för dig själv?

Hur hindrar du dig själv från att göra det som du vet är bra för dig?

På vilket sätt sätter dig själv i baksätet i ditt eget liv?

Vad stoppar dig från att göra det du verkligen längtar efter?

I vilka sammanhang står du inte upp för dig själv?

Hur begränsar du dig själv på grund av rädslor, osäkerhet och otrygghet?

Vill du ha hjälp?

Vill du ha hjälp, men inte vet vem du ska vända dig till?

Har du sökt och fått hjälp men inte upplevt någon större förändring?

Vill du slippa dämpa symptom med nya mediciner?

Vill du komma tillrätta med grundorsaken till varför du mår dåligt?

Vill du bli fri från det som tynger ditt sinne, din kropp och din själ?

Vill du stärka din självkänsla, självrespekt och ditt självförtroende?

Vill du guidas av Lena till att ta fram din Självkraft!

Hur vill du känna dig?

Lugn & Trygg & Avslappnad
Balanserad & Harmonisk
Närvarande & Fokuserad
Lätt & Fri
Frisk & Hälsosam
Stark & Kraftfull
Energifylld & Levande
Glad & Positiv
Entusiastisk & Passionerad
Kreativ & Nyfiken
Tacksam & Kärleksfull

Känner du igen dig?

Du är en känslomänniska och känner av din omgivning, stämningar och andra människors energi.

Du har ett stort hjärta, medmänsklighet och ett öppet sinne, men saknar trygghet innerst inne.

Du lägger väldigt ofta fokus, engagemang och tid på att tänka på alla andra före dig själv.

Du begränsar dig själv på grund av rädslor och det hindrar dig från att leva ditt liv så som du innerst inne önskar!

Du triggas känslomässigt av vissa personer, i vissa situationer och sammanhang.

Du är medveten om hur lätt du påverkas negativt av andra, men vet inte hur du ska bryta mönstret.

Du känner tydligt hur du tappar all kraft, ork och energi och hamnar i en nedåtgående spiral.

Du förminskar dig själv och känner dig inte trygg med att stå upp för dig själv!

Dina känslor och ditt humör svänger och du längtar efter att känna ett inre lugn!

Du har försökt hitta sätt att hantera dina känslor, men saknar ett verktyg som fungerar på djupet.

Du kan utåt sett upplevas som stark, driftig och duktig på jobbet, men känner ofta en inre oro eller osäkerhet som skapar stress.

Du brottas med känsla av att inte duga precis så som du är och har kämpat länge för att få bekräftelse genom att vara en duktig flicka!

Du är ofta pressad av dina egna höga krav på dig själv, andras förväntningar och har en känsla av att inre räcka till.

Du har arbetskamrater, vänner, familj eller en partner, men saknar någon som verkligen förstår dig och vad du känner innerst inne.

Du bär på en inre känsla av ensamhet, otrygghet eller utanförskap ända sen barndomen.

Du är trött på att kämpa och upprepa gamla mönster.

Du har svårt att hålla fast vid nya beslut och fullfölja dem, även fast du verkligen vill och försöker.

Du får fysiska och psykiska symptom som oroar dig och vet att du behöver ta itu med det nu.

Du inser att du hittills sökt olika sätt att dämpa symptomen, men utan att ta hand om grundorsaken till problemen.

Vad gör du istället?

Tröstar du dig själv med en påse smågodis framför Netflix?

Drar du dig undan och hänger på Facebook och Insta för att undvika det som är jobbigt?

Flyr du från problemen och håller dig upptagen med allt annat och andra än dig själv för att slippa tänka på det?

Skjuter du upp det du vet att du ”borde” göra eller ger du kanske upp målet helt och hållet?

Jagar du kickar utifrån och söker bekräftelse från andra?

Jobbar, presterar och jagar du yttre framgång för att slippa känna efter vad du egentligen behöver?

Dömer du dig själv och andra, letar fel och brister och fokuserar på det negativa?

Skyller du ifrån dig och kommer med ursäkter eller bortförklaringar?

Har du skyhöga krav på dig själv, visar upp den ”perfekta” fasaden utåt med det snyggaste hemmet?

Är du en duktig flicka som tar allt ansvar, fixar och trixar och slår dubbelknut på dig själv?

Försöker du kontrollera dig själv och din omgivning för att skapa lugn inombords?

Vilka symptom har du?

Känner du dig trött, orkeslös, nedstämd eller utmattad?

Känner du dig låg och har tappat din energi?

Har du sömnproblem och fastnat i en ond cirkel som bara skapar ännu mera trötthet?

Har du spänningar, stelhet, smärta och värk i kroppen?

Har du svajande hormoner och humör som svänger hit och dit?

Har du ett sötsug, sockerberoende eller begär efter något att stoppa i dig?

Har du viktproblem som du inte kommer tillrätta med trots att du testat allt?

Har du orolig stressmage/IBS som skapar ännu mera stress?

Har du spänningshuvudvärk eller migrän som återkommer när du inte tar hand om dig?

Vilka problem upplever du?

Har du problem med din fysiska eller psykiska hälsa? Båda?

Är du på väg att bli utmattad eller deprimerad eller är du det redan?

Lever du med ständig stress i ett hamsterhjul och vill bara hoppa av?

Har du problem på din arbetsplats?

Har du problem i din relation eller med andra familjemedlemmar?

Hamnar du i återkommande konflikter?

Är du medberoende i en nära relation?

Har du en familjemedlem som är sjuk, mår psykiskt dåligt eller har något funktionshinder?

Påverkas dina nära relationer av din hälsa och livskvalitet – eller tvärtom?

Upplever du att du inte räcker till – som förälder, partner eller på jobbet?

Känns det som att allt ansvar vilar på just dig?

Vågar du inte ta nästa steg för att förändra ditt liv för att du är rädd för konsekvenserna?

Vad tänker du om dig själv?

Vilka negativa tankar har du om dig själv?

På vilka sätt håller du dig tillbaka?

När trycker du undan dina inre känslomässiga behov?

Har du negativa föreställningar och begränsande övertygelser om ditt eget självvärde?

På vilka sätt tvivlar du på din egen förmåga?

Hur sätter du käppar i hjulet för dig själv?

Hur hindrar du dig själv från att göra det som du vet är bra för dig?

På vilket sätt sätter dig själv i baksätet i ditt eget liv?

Vad stoppar dig från att göra det du verkligen längtar efter?

I vilka sammanhang står du inte upp för dig själv?

Hur begränsar du dig själv på grund av inre rädslor, blockeringar och känslor av osäkerhet eller otrygghet?

Vad behöver du?

Du vill ha en förändring och har testat det mesta, men halkar in i samma hjulspår om och om igen och börjar tappa hoppet om att det är möjligt att få ett skifte.

Du förstår att problemen sitter djupare än du når med enbart viljan och tankens kraft och du behöver guidning och metoder som når på djupet.

Du behöver hjälp för att ta hand om jobbiga minnen, tankar, känslor och beteenden.

Du behöver stärka din självkänsla och din självrespekt och du vill ta fram din Självkraft!

Vill du ha hjälp?

Vill du ha hjälp för att må bättre, men inte vet vem du ska vända dig till?

Har du sökt och fått hjälp men inte upplevt någon större förändring?

Vill du slippa dämpa symptom med nya mediciner?

Vill du komma tillrätta med grundorsaken till varför du mår dåligt?

Vill du bli fri från det som tynger ditt sinne, din kropp och din själ?

Vill du stärka din självkänsla, din självrespekt och ditt självförtroende?

Vill du guidas av Lena till att ta fram din Självkraft!

Vill du guidas av Lena?

Du har en stark inre längtan efter något mer, men behöver stärka dig själv och hitta din inre kraft för att ta nästa steg i livet!

Du längtar efter inre lugn, balans och mer harmoni i livet.

Du vill lära dig att använda din känslighet som den superkraft du innerst inne vet att den är.

Du önskar få uppleva din inre kraft så att du kan lysa som den stjärna du innerst inne är och få vara i din fulla potential!

Du behöver äntligen satsa fullt ut på dig själv för att få en djupgående och bestående förändring i ditt liv!

Du drömmer om känslomässig frihet, bättre hälsa, relationer och ett ökat välbefinnande!

Du är redo att höja din energi och skapa mera flow i din vardag!

Du behöver något nytt i ditt liv!

Det är dags att prioritera och ge dig själv egen tid, fokus och engagemang – det är DIN tid NU!

Du är redo att äntligen börja ta fram din Självkraft och ta emot Lenas guidning, steg-för-steg!

OM LENA

Underbar!❤

"Engagerad, omtänksam och fylld av energi."

"Varm, empatisk, kärleksfull, kunnig, ambitiös, uthållig."

Deltagare i Självkraftresan Medlemsprogram 2020

OM LENA

"Klok, erfaren, varm, inkännande och mån om att vi ska lära oss/utvecklas."

"Mycket engagerad och empatisk."

"Mycket bra. Tydlig, förklarar, vänlig och positiv."

Deltagare i Självkraftresan Medlemsprogram 2020

OM LENA

"Lena är en fantastisk coach som är förstående och kan med sin medkänsla och sitt lugna sätt förklara och förmedla de olika processerna vi går igenom."

"Tydlig, kunnig och inspirerande."

Deltagare i Självkraftresan Medlemsprogram 2020

OM LENA

"Lena är en underbar ledare, med en positiv och nyanserat sätt som gör en glad och motiverad."

"Lena är en genuin kraft och hjälp på vägen."

 

Deltagare Självkraftresan Medlemsprogram 2020

OM LENA

”Lena är lugn, inkännande, tar sig tid att ge det personen/gruppen behöver för stunden, kärleksfull”

Deltagare i sommarprogrammet

OM LENA

"Varm, kärleksfull, empatisk, professionell, lyhörd, engagerad, positiv, erfaren, noggrann, inkännande och intelligent."

OM LENA

"Naturlig, kunnig och sympatisk."

"Lenas engagemang är otroligt. Jag funderar ibland om hon alltid är så fylld av energi."

"Lugn sansad. Stor empati."

Deltagare Självkraftresan Medlemsprogram 2020

OM LENA

 "Mycket bra. Tydlig, förklarar, vänlig och positiv."

"Engagerad, erfaren, kunnig, varm person som verkligen bryr sig om oss som går programmet."

Deltagare Självkraftresan Medlemsprogram 2020

Jag heter Lena, är 52 år och grundare av Självkraft. Så länge jag kan minnas har jag haft en stark inre intuition där jag följt mitt hjärta och min passion i livet. Jag har ett stort frihetsbehov, vill vara mig själv och leva mitt liv precis så som jag önskar! Mitt stora engagemang och min starka inre drivkraft att få göra skillnad för människor, tillsammans med min stora entusiasm och min passion att utvecklas som människa, har fört mig fram genom livet.  

Sedan flera år tillbaka har jag haft hundratals klienter som gått mina program för att ta fram sin Självkraft! Tack vare alla möten och sessioner med mina fina klienter och deltagare, så har jag lärt mig mer än jag fått lära mig i någon utbildning eller skola! Jag har fått insikt i vad det är vi alla behöver innerst inne och jag har förstått vad det är som verkligen gör skillnad för oss på djupet! Att få guida mina klienter i att skapa dessa upplevelser, hjälpa dem att ”göra om” sitt förflutna så att det inte längre påverkar dem och få glädjen att ta del av deras nya, positiva känslor i sig själva – det är MAGISKT!

Läs mer om Lena här 

Referenser från klienter

JAG KAN VARMT REKOMMENDERA LENA!

Jag har nu haft kontakt med Lena vid flera tillfällen, både i hennes egenskap som kursledare för att utveckla sin självkraft, och som guide i EFT/Haveningsession. Jag kan varmt rekommendera Lena tack vare hennes djupa och mångfacetterade kunskap, hennes professionalitet, hennes värme och humor och djupa respekt för individen eller gruppen hon möter. Jag hoppas på ett fortsatt samarbete med Lena!

Susanne Örnhav

leg. Psykolog, Växtkraft Psykologkonsult

MAGISKT! LIVSFÖRÄNDRANDE!

Resultaten kom på en gång efter varje EFT-session och det var motiverande att se så bra resultat så snabbt. Det har varit ganska fantastiskt. Lite magiskt i och med att förbättringarna varit oförklarligt stora. Jag har blivit mer positiv, kreativ och fått mer fokus och motivation framförallt. Det har blivit lättare med stressen och med allting. Lättare att gå upp på morgonen. Lättare ta itu med problem. Lättare att föra en dialog med barnen och jag är mer närvarande. Jag lyssnar bättre. Livsglädjen har kommit tillbaka. Självkänslan är starkare. Humöret är bättre. Nu känner jag mig som en 9-10:a på en skala där jag tidigare kände mig som 4-5 Det har varit toppen. Superresultat och jättesnabbt har det gått. Jag trodde inte ens att man kunde må så här bra. 

Jag rekommenderar andra att komma och prova om man har låg självkänsla och känner sig nere. Precis som att gå på gym. Att man inte bara tar hand om det ytliga fysiska utan även tar hand om huvudet, det mentala. Man får en push där och det påverkar både tanke, känslor och krämpor. Man mår fysiskt bättre också.
Jag har haft fullt förtroende för Lena hela tiden. Det har känts tryggt. Jag har sett superresultat och mår mycket, mycket bättre så det var tur att jag vågade prova på
Eva Karlsson, 46 år

Modedesigner

SJÄLALÄKANDE

Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera.  

Jag fått en mycket större inre trygghet, mer kärlek och förståelse för andra. Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta.  Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå. 
 
Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och Självkraft i dess rätta bemärkelse! Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!
Maria Södergran, 47 år

Health Guidance Academy

KÄNSLAN JAG HADE HAR HELT FÖRSVUNNIT!

Jag är helt imponerad av hur man kan jobba med det undermedvetna. Lena bad mig först berätta om min situation och om vad jag upplevde som en blockering idag och sen påbörjade vi sessionen. Jag hamnade då i en tid av min barndom när jag var 10 år gammal och jag gick i skolan och det var rast. Jag fick då fram bilder och händelser som jag hade glömt bort för länge sedan och kunde återberätta dem för Lena. Vi gjorde sen en process som hjälpte mig att förstå och även förändra känslan och bli fri från obehaget.

Lena är verkligen duktig på att hjälpa till att plocka fram upplevelser som ligger i ens undermedvetna och sen guida klienten till en ny känsla. Jag blev lite chockad över hur en människas undermedvetna egentligen fungerar och har nu insett hur fantastisk detta verktyg är för att komma åt inre blockeringar. Detta är ett fantastiskt sätt att bearbeta känslor på ett djupare plan.

Måste säga att sessionen med Lena och hur hon kombinerar hypnos med EFT och Matrix Reimprinting slår allt annat som jag någonsin har provat i mitt liv. Nu förstår jag saker bättre och den känsla jag hade har helt försvunnit på bara en session När jag var färdig och kom tillbaka så kunde jag inte förstå vad jag hade varit med om.

Det går ej att beskriva i ord så ni måste själva prova det. Jag är en svår klient och har man lyckats få mig tillbaka till min barndom och dessutom minns mer än vad jag någonsin i mitt liv har gjort, ja då är man otroligt duktig. Vill tacka Lena så mycket för denna session som är priceless!…”…

Anne Von Porat

Bloggerska

MIN SJÄLVKÄNSLA HAR VÄXT ENORMT!

Jag har gått hos Lena, både ett individuellt program á 8 tillfällen, och sedan sommarprogrammet i grupp sommaren -18. Min självkänsla och kraft att våga stå för mina egna känslor och val har växt enormt genom programmen, och det jag är mest tacksam över är hur hon hjälp mig att oskadliggöra minnena av vissa händelser och personer om följt mig länge och påverkat mig. Minnena är kvar, men de är inga zombies längre. De gör mig inte illa längre. Och minnen som inte gör mig illa är också ganska oviktiga i mitt dagliga liv. De påverkar inte hur jag tar emot kritik. De påverkar inte hur jag tänker om hur andra människor tänker om mig. De påverkar inte min känsla i vissa fysiska rum. Minnena finns där, men de är inte längre förgiftade av negativa känslor. 

Givetvis finns det mer kvar i mitt liv att hantera, och de verktyg jag fått genom programmen hjälper mig att hantera dem själv i stor utsträckning. Jag har också fått en förståelse för vad som triggar mig, vad jag behöver mer och mindre av för att må bra, vilka mina fallgropar är, och när jag behöver backa ut ur ett visst tankemönster och börja om. 

Jag är starkare och mer harmonisk efter Lenas program, och har en tillförsikt till min egen förmåga att hantera de problem som kommer in i mitt liv. Jag har också hittat styrkan att bara skita i alla måsten och göra sånt jag mår bra av precis just nu, bara för att jag kan och vill.

Som coach är Lena inkännande, varm, närvarande och engagerad. Hon är äkta. Hon ställer frågor som kräver eftertanke och djupdykande, men backar också om det blir för jobbigt. Det häftiga är att man känner sig lika sedd av henne oavsett i vilket forum man möter henne, om det så är i en grupp, eller online (föreläsning eller enskilt skypesamtal), eller enskilt öga mot öga.

Nina, 37 år

Lärare

ÅTERFUNNEN ACCEPTANS OCH INRE KRAFT

Jag kände att jag hade tappat bort min inre kraft. Att tråkiga minnen från bl a min barndom påverkade mig negativt. Jag kände att jag behövde släppa dessa för att kunna känna inre trygghet och styrka igen. Jag fann Lena och Självkraft genom en vän och kände att Hypnoterapi och EFT kunde vara lösningen för att ”göra upp med” det förflutna och dess negativa inverkan på mitt liv. Det visade sig att jag var väldigt mottaglig för dessa terapier och fick snabbt kontakt med mitt undermedvetna. De 5 sessioner jag haft med Lena har hjälpt mig att förstå mig själv vid tidigare händelser, att söka stöd i mig själv vid olika åldrar under mitt liv, att acceptera det som hänt och att gå stärkt ur det faktum att minnen kan vara just det – minnen. En återfunnen acceptans och inre kraft har lämnat mig en styrkt person i hjärna och hjärta.
Jag är tacksam att jag har haft förmånen att få ta del av Lenas kunskap och guidning. Lena har lotsat mig till en förbättrad livssituation!
Marika

JAG HAR BÖRJAT ETT NYTT LIV!

Det känns som en sten försvunnit. Jag känner mig starkare och säkrare och gladare. I alla situationer. Det känns lättare och roligare allting. Roligare att gå till jobbet. Hemma är det en lugnare stämning och relationerna känns bättre. Känns som jag har stressat ner – varvat ner kroppen. Jag orkar mer och känner mig inte trött som förut. Jag känner ro och harmoni och jag sover bättre på natten. Det känns skönt. Jag har också börjat träna på Friskis & Svettis! Jag har inte ätit choklad sen hypnoterapin. Jag är inte sugen och känner inte för det, behöver inte det längre. Det känns jättebra! Jag hade svårt att tro att det skulle fungera – att jag inte längre skulle äta choklad, men nu får jag väl lov att tro på det. Hypnosterapin var definitivt en positiv upplevelse! Tack för all hjälp till mitt nya liv!
/ Birgitta 46 år

ATT FÖRLÅTA OCH KÄNNA KÄRLEK FÖR HELA MIG SJÄLV

Lena talar och skriver om förlåtelse, sann, ärlig förlåtelse från hjärtat. Du vet när du känner det när du förlåter, din kropp och själ upplever det. Jag känner stor tacksamhet till Lena som guidade mig fram till mitt eget inre barn. Något som jag hört om förut, men teorin ger ingen förståelse. Det är i görandet som du kan känna och uppleva det. Lena är mycket professionell och kunnig. Hon guidar på ett inkännande sätt, med värme, förståelse och tålamod. Lena inger trygghet. Lena inte bara ”lever som hon lär”, hon är det hon lär. Lena har öppnat upp världen för mig till det undermedvetna. Betydelsen av att förlåta, känna kärlek för hela mig själv, ja den betydelsen är ovärderlig och är mig en stor hjälp på min resa, livet.
Från djupet av mig, tack Lena!
Monika

KRAFTFULLT KUNNA SLÄPPA OÖNSKADE TANKAR OCH KÄNSLOR

Jag är så glad att jag provade Lena som coach på Skype. Hon har hjälpt mig jättemycket och bryr sig verkligen att det ska gå bra för mig. Vad jag är mest glad med är att Lena har lärt mig EFT. Det är så kraftfullt att kunna släppa alla oönskade tankar och känslor. Jag använder nu EFT dagligen för att förbättra och förstärka mitt liv. Så jag anser att EFT är det kraftfullaste verktyg som finns till och med kraftfullare än hypnos för att det finns ingen gräns hur djupt du kan gå med EFT.

Stefan 41 år

HELT OTROLIGT!

Jag var till Lena på först på EFT (för att lära mig knacka själv) och sen en hypnossession. EFT tycker jag var helt enormt, det kändes så bra i kroppen och Lena är outstanding på att guida. Det kändes aldrig konstigt på något vis. Sömnen blev bättre och när jag känner att jag är på väg att bli stressad så knackar jag, väldigt bra redskap och det finns ju alltid med. Hypnosen var på ett djupare plan. Med hjälp av Lena så kom vi åt problemet som låg så långt tillbaks som ca 50 år. Helt otroligt. Lena är en helt underbar person som är lätt att prata med och hon kan verkligen sin sak. Mycket proffsig!!

Anna-Lena 56 år

FICK ETT LUGN INOM MIG

HTack så hjärtligt för en omtumlande session. Kände mig så sprudlande i hela kroppen. Du är verkligen otroligt mänskligt proffsig. Kvinna på rätt plats. Tusen, tusen tack. Jag känner att jag kan anförtro mig till dig. Känner att du har hjärtat på rätta stället. Det var verkligen intressant och jag fick ett lugn inom mig och kunde se saker och ting på ett lättare sätt än vad jag gjort innan. Du är duktig på det du gör och har ett lugnt och engagerande sätt att jobba på. Känns som att du verkligen ger 100 procent. Att sitta framför datorn kändes precis som att sitta i samma rum…vi var ett tillsammans. Varm kram till dig bästa Lena

Tina 50 år

FRI FRÅN ANDNÖD OCH DÖDSÅNGEST

Jag blev så trött efter sessionen, men på ett behagligt sätt och det kändes annorlunda i kroppen. Sen blev jag jättesnorig och näsan rann hela kvällen. Jag sov lite oroligt med ett visst obehag i kroppen. Nästa morgon vaknade jag och kände mig helt i balans. Kände mig lugn och bra och inte snorig alls längre. Jag tyckte EFT-sessionen kändes jättebra och att det var fascinerande. Jag kände mig ovanligt lugn och balanserad i flera dagar efteråt. Nu har det gått flera månader sedan sessionen och jag har inte vaknat med ångest en enda natt sedan dess. Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kram!

Helena, 62 år